Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

THE BLUEBEARDS REVENGE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

THE BLUEBEARDS REVENGE

The Bluebeards Revenge

Har du også opplevd at skjeggstubbene til tider kan være så grove, at selv den beste barberhøvel virker sløv? Det problemet har millioner av menn verden over. Et skjegg med grove hår, blir i dagligtalen omtalt som et "bluebeard". Det er få ting som er mer irriterende enn å starte dagen med produkter som ikke virker optimalt. Barbering er for de aller fleste menn, en daglig oppgave, som kan bli en daglig plage, hvis utstyret ikke er i orden. 

Kanskje har du allerede forsøkt deg med et billig barberskum som ikke virker? Og kanskje har du også forsøkt med en ansiktskrem som kun får huden din til å føles enda mer sensitiv og irritert når du barberer deg? Eller kanskje har du forsøkt deg med allverdens produkter, som lover at barberingen blir enklere og er skånsom mot huden. Det er uansett tid for å prøve produktene over alle, fra The Bluebeards Revenge. The Bluebeards Revenge har et slogan som er: "The Ultimate Shaving & Grooming Experience for Real Men!" Dette oppsummerer kort og presist hva virksomheten bak produktene står for. 

Grooming-produkter for menn fra The Bluebeards Revenge

Med The Bluebeards Revenge er problemet med tørr hud, borte, og de ukontrollerbare hårene er en saga blot. I starten produserte virksomheten bak, produkter til salonger for behandling av såkalte bluebeards, men i dag produserer de også mange andre forskjellige produkter. Deres sortiment omfatter nå stylingprodukter, skjeggoljer, bartevoks, såper, dusjgel, sjampo, balsam og parfymer. Ingen av produktene fra The Bluebeards Revenge er testet på dyr. 

I tillegg tilbyr The Bluebeards Revenge forskjellig tilbehør, slik som barbermaskiner, skjeggkammer og barberhøvler av høyeste kvalitet.

Billige barberprodukter til menn

På denne siden har vi samlet vårt utvalg av det superpopulære merket The Bluebeards Revenge. Her finner du barberoljer og barberskum til veldig rimelige priser. Hvis du er lei av det lokale supermarkedets ineffektive produkter, så er The Bluebeards Revenge svaret på dine bønner. Fri deg fra irritasjon etter hver barbering med disse høykvalitetsproduktene. The Bluebeards Revenge er det opplagte valget, hvis du tar grooming alvorlig. 


Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus