Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

Versace PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

VERSACE

Versace

Parfymer og dufter fra Versace

Parfymene og duftseriene for menn og kvinner fra Versace er laget i et eksklusivt uttrykk. For menn har Versace skapt flere dufter som har blitt klassikere, som Versace Eros, som finnes både som deodorant spray, roll-on og EdT. For eksempel er andre maskulin duftklassikere fra Versace er for eksempel Eau Fraiche for menn, for eksempel EdT og roll-on, Versace L'Homme, Versace Pour Homme og Versace pour homme deo roll-on.

Til Kvinner er Versaces er like så stort. Dykk inn i det store eksklusive utvalget av billige Versace parfymer for kvinner. Parfymeflaskene utstråler Versaces verdensberømte glamour og eleganse. For kvinner finner du også klassikere som Versace Yellow Diamond EdT, Versace Bright Crystal, Versace Woman, Versace Eros pour femme og mange flere.

Hvis du vil prøve forskjellige parfyme-varianter for kvinner eller menn fra Versace, kan du prøve noen av Versace miniatyr-parfymer. De er perfekte for å prøve ut en ny duft før du kjøper en stor versjon, eller for å bære en i vesken eller lommen mens du er på farten. Vårt utvalg av Versace-dufter for kvinner og menn kommer i alle størrelser, fra miniatyr på 5 ml, til 30 ml, 50 ml, 75 ml, 90 ml, 100 ml.

Du kan også finne billige gaveesker fra Versace med parfyme, bodylotion eller showergel. En gaveeske med eksklusive produkter til både menn og kvinner er en sikker vinner, som utstråler luksus og god kvalitet.

Versace parfymer er for den stilige mannen og kvinnen som ønsker en elegant og glamorøs duft som raskt blir en favoritt på parfymehyllen.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus