Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

VICTORIAS SECRET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

VICTORIAS SECRET

Victorias Secret

Victoria’s Secret er selve definisjonen av produkter som er forførende, feminine og sexy. Hvem kjenner ikke Victoria’s Secrets årlige show med kjente utøvende superstjerner, verdensberømte engelvinger og dyre undertøy med mange diamanter? Som en ledende merkevare innom luksus for kvinner har Victoria’s Secret oppnådd enorm suksess med sin skjønnhetssamling, som inkluderer mange Victoria’s Secret-parfymer, som både eau de parfum og eau de toilette, bodymists og bodylotion.

Victoria’s Secret Perfyme

Victoria’s Secrets Parfumer er dufter for kvinner som ønsker en feminin, erotisk og luksuriøs duft. I vårt store utvalg av billige Victoria’s Secret-parfymer finner du populære dufter for kvinner som Victoria EDP, Night Eau de Perfume, Pure Seduction, Pure Daydream, Secret Charm, Love Spell Edt, Noir Tease parfyme, Victoria Secret Bombshell og mange andre vakre parfymer.

Victoria’s Secret Body Mists

Hvis du vil ha en duft som er mindre kraftig, men som du kan spraye på kroppen i løpet av dagen, kan vi anbefale det store utvalget av Victoria’s Secret Bodymist. En bodymist er flott for å gi kroppen et snev av luksus og sensualitet, og er spesielt egnet for hverdagsbruk, da duften er dypere og mer avslappet i uttrykket. Du finner bodymist fra Victoria’s Secret til en svært billig pris på dette nettstedet og du kan spare mye penger på kjøp av Victoria’s Secret. De Victoria’s Secret bodymists er tilgjengelige i duftversjoner som Sheer Love, Pure Seduction, Mango, Secret Charm, Love Spell, Passion Struck og mange andre, som alle har veldige feminine blomstrete og fruktige dufter.

Blant de vakre, billige Victoria’s Secret-produktene, kan du også finne kroppspleie som kroppsrengjøring eller hånd- og bodylotion fra Victoria’s Secret, slik at hele kroppen din også kan bli bortskjemt med dufter fra det fantastiske og feminine universet.

Den populære Victoria’s Secret bodymisten er også tilgjengelig i en gaveeske med bodylotion og lipgloss fra Victoria’s Secret. Finn en god og billig gave fra Victoria’s Secret, og unn deg et eksklusivt merke som utmerker luksus og sensualitet.

Uansett om du er ute etter parfyme, kroppsbehandling, edt, bodylotion eller håndkrem fra Victoria’s Secret, kan du finne dette billig her.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus