Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

W7

W7 PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

W7

W7
W7 Cosmetics ble grunnlagt i 2002 av to ambisiøse unge menn i London. Tanken bak W7-kosmetikkmerket er at alle kvinner bør ha mulighet til å kjøpe kvalitetsprodukter til en rimelig pris, og prøve seg frem på et billig, men godt utvalg av sminke. I dag består W7 av over 500 forskjellige sminkeprodukter, og W7 sminke er blitt spesielt populær på grunn av den lave prisen.

Hvis du ikke ønsker å betale en formue for sminkeprodukter, er sminke fra W7, merket for deg. Med W7 får du sminke i en veldig god kvalitet til prisen. Mange av W7s produkter er inspirert av kjente og dyrere produkter og merker, og W7 har dermed gjort det mulig for oss alle å kjøpe de mest hypede produktene fra dyre merkevarer til en billigere pris fra W7. På denne måten kan du delta i de største sminketrendene uten å bli ruinert.

Billig sminke fra W7

Blant det store utvalget fra W7 finner du alt du trenger for å legge en flott makeup, både til hverdag og til mer festlige anledninger. W7-serien inneholder alt fra eyeliner, den populære contouring makeup, billig mascara, øyenbryns-sett for å farge øyenbrynene, concealer, bronzer, øyenskygger i mange forskjellige farger, kunstige vipper og lipgloss. Spesielt W7s øyeskyggepaletter er veldig populære her hos Luxplus, og du finner alltid et hav av vakre nyanser i de lekre etuiene.

Du kan også prøve W7 sin beautyblender. W7 Makeup Sponge er en foundationsvamp som får din foundation og concealer til å se vakker og jevn ut på huden, og som gir et naturlig og flott utseende.

W7 lager produkter av god kvalitet, til veldig lav pris. I tillegg er sortimentet stort, og W7  er veldig gode til å fornye seg ved å følge tidens trend og tendenser. Det er alltid et nytt og spennende utvalg av fantastiske produkter.
Så kast deg ut i det med nye farger, nye produkter eller annet godt fra W7, og oppdag samtidig at sminke ikke trenger å være dyrt for å være bra.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.