Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

W7

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

W7

W7
W7 Cosmetics ble grunnlagt i 2002 av to ambisiøse unge menn i London. Tanken bak W7-kosmetikkmerket er at alle kvinner bør ha mulighet til å kjøpe kvalitetsprodukter til en rimelig pris, og prøve seg frem på et billig, men godt utvalg av sminke. I dag består W7 av over 500 forskjellige sminkeprodukter, og W7 sminke er blitt spesielt populær på grunn av den lave prisen.

Hvis du ikke ønsker å betale en formue for sminkeprodukter, er sminke fra W7, merket for deg. Med W7 får du sminke i en veldig god kvalitet til prisen. Mange av W7s produkter er inspirert av kjente og dyrere produkter og merker, og W7 har dermed gjort det mulig for oss alle å kjøpe de mest hypede produktene fra dyre merkevarer til en billigere pris fra W7. På denne måten kan du delta i de største sminketrendene uten å bli ruinert.

Billig sminke fra W7

Blant det store utvalget fra W7 finner du alt du trenger for å legge en flott makeup, både til hverdag og til mer festlige anledninger. W7-serien inneholder alt fra eyeliner, den populære contouring makeup, billig mascara, øyenbryns-sett for å farge øyenbrynene, concealer, bronzer, øyenskygger i mange forskjellige farger, kunstige vipper og lipgloss. Spesielt W7s øyeskyggepaletter er veldig populære her hos Luxplus, og du finner alltid et hav av vakre nyanser i de lekre etuiene.

Du kan også prøve W7 sin beautyblender. W7 Makeup Sponge er en foundationsvamp som får din foundation og concealer til å se vakker og jevn ut på huden, og som gir et naturlig og flott utseende.

W7 lager produkter av god kvalitet, til veldig lav pris. I tillegg er sortimentet stort, og W7  er veldig gode til å fornye seg ved å følge tidens trend og tendenser. Det er alltid et nytt og spennende utvalg av fantastiske produkter.
Så kast deg ut i det med nye farger, nye produkter eller annet godt fra W7, og oppdag samtidig at sminke ikke trenger å være dyrt for å være bra.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus