Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
10 julegaver til han under 600 kr

10 julegaver til han under 600 kr

Av Luxplus
Mangler du inspirasjon til julegaver til han? Vi hjelper deg med å finne de beste julegavene å legge under treet.

Jingle Bell, Jingle Bell, Jingle Bell Rock! Julen nærmer seg og desember er rett rundt hjørnet! Det vil si julegaver, julepynt, julebord og alt annet som hører julen til. Det er også en tid som kan være stressende for mange, og i stedet for en koselig og avslappende julestemning, blir desember måned, en måned full av stress og mas! Unngå litt av julestresset, her får du 10 julegaver til han under 600 kr fra Luxplus, som enhver heldig mann, uansett alder eller smak, vil elske.

Finn den beste hårvoksen, de mest populære parfymene, spennende hudpleiesett og mye mer til gode priser akkurat her. Les videre og få gode tips, slik at du kan kjøpe julegaver i god tid og få ekstra tid til julehygge og julestemning med dine nærmeste.

Mangler du julegaveidéer til henne? Da finner du god inspirasjon til den heldige kvinnen i artikkelen her:

11 julegaver til henne under 600 kr


10 julegaver til han under 600 kr

1). Hugo Boss

Hugo For Men

Hvorfor endre på et vinnende konsept? Skjem bort den heldige mannen i ditt liv med denne parfymeklassikeren fra Hugo Boss. Med toppnoter av friske og sprø grønne epler, som møter et varm hjertet av aromatiske noter og avsluttes med en base av røkt balsamgran, etterlater denne Eau de Toilette et sensuelt duftinntrykk som vil pleie alle dine sanser. Denne herreparfymen blir garantert en hit under juletreet!

🎁 Kjøp den her


2). King C. Gillette

Skjeggtrimmer

King C Gillette skjeggtrimmer er for mannen som elsker å ta vare på skjegget sitt. Denne trådløse skjeggtrimmeren kan brukes av alle typer skjegg og har en levetid på 50 minutter. Det gjør det super enkelt og effektivt for den heldige mottakeren å oppnå det perfekte skjegglook, slik at de kan bli den den beste versjonen av seg selv! Settet inneholder en trådløs trimmer, tre utskiftbare kammer i lengdene 1 mm, 3-11 mm og 13-21 mm, samt en rengjøringsbørste og en lader.

🎁  Kjøp den her


3). Babor

Men Travel Collection

Hvem liker vel ikke å bli skjemt bort med et luksuriøst hudpleiesett, fylt med herlige produkter som gjør at du kan bli den beste utgaven av deg selv? Med dette settet får den heldige mannen alt han trenger for å pleie huden sin, med de beste produktene fra Babor Men-serien når han er på farten.

Babor Men Travel Collection inneholder 4 produkter, der du får to energigivende og to beroligende produkter. De de beroligende produktene fokuserer på å balansere og berolige en stresset hud ved hjelp av fuktighetsgivende ingredienser. Mens de energigivende produktene har en umiddelbar forfriskende effekt og booster huden med et boost av energi. Gaveboksen inneholder Babor Calming Aftershave Serum, Babor Calming Face & Eye Cream, Babor Energizing Face & Eye Gel og Babor Energizing Hair & Body Shampoo. Det er den ultimate gaveideen til mannen som alltid er på farten!

🎁 Kjøp den her4). Sebastian Professionel

Craft Clay

En hårvoks er et must i enhver manns baderomsskap, noe som gjør den til den ultimate julegaven! Med Craft Clay fra Sebastian Professional kan den heldige mottakeren enkelt og effektivt style håret til perfeksjon. Hårvoksen er designet for kort til middels langt hår og har et middels hold. Den gir volum, hold og struktur og etterlater håret med en matt og frisk look.

🎁 Kjøp den her5. Clinique

Anti-age fuktighetskrem

Skjem bort mannen du elsker og huden hans med denne anti-age fuktighetskrem fra Clinique fylt med effektive og nærende ingredienser, som pleier og nærer en sliten og trøtt hud.

I de kalde månedene har huden større risiko for å bli tørr og mer irritert. Derfor er en ansiktskrem den perfekte gaven å legge under treet for mannen du elsker. Med Clinique anti age fuktighetskrem får den heldige mannen en pleiende krem ​​som motvirker fine linjer, rynker og slapp hud. Kremen er beriket med oppløftende ingredienser som forbedrer hudens elastisitet, fukter og etterlater huden med en frisk glød.

🎁 Kjøp den her6). Dermalogica

Our Stressed Skin Rescue Giftset

Hvorfor gi bare et hudpleieprodukt, når du kan unne han et helt hudpleiesett! Hjelp bestefar, bror, far kjæreste eller ektemann til en flott hud med gode hudpleieprodukter. Med dette settet fra Dermalogica vil den heldige mottakeren få alle hudpleieproduktene han trenger for en perfekt hudpleierutine. Settet hjelper til med å motvirke og minimere aldringstegn, beskytter huden mot skadelige forurensninger, eksfolierer og fremmer hudens fasthet.

Gaveboksen inneholder:

Age Smart Daily Superfoliant, et eksfolierende pudder rikt på Niaciamide og Birchotan, som eksfolierer huden for smuss, urenheter og forurensning.

Dermalogica Age Smart Biolumin-C Serum, som bekjemper og forhindrer frie radikaler, fukter, jevner ut huden og reduserer pigmentering.

Dynamic Skin Recovery SPF50 er en mykgjørende dagkrem beriket med solfaktor 50. Kremen gir huden langvarig fuktighet, motvirker aldringstegn, jevner ut og virker oppløftende på huden. Innholdet av Spf 50 beskytter huden mot UV-stråling.

🎁 Kjøp den her7). ShaveSafe

Man The Ultimate Shaving Kit Gavesett

Gi et ShaveSafe barbersett meden full barberingsrutine til mannen som fortjener ekstra pleie. Man The Ultimate Shaving Kit-gavesettet inkluderer en barberhøvel med barberblad, barbergel og en aftershave, slik at den heldige mottakeren raskt og enkelt kan ta vare på skjegget og huden.

Barbermaskinen kommer med skarpe blader og en smørstrimmel beriket med aloe vera, som glir lett over huden og barberer bort alt hår uten å forårsake irritasjon.

Barberingsgelen forhindrer kløe, irritasjon og barberingsnupper med en smørende og pleiende formel uten parfyme.

Aftershaven fukter og pleier huden etter barbering, og etterlater den myk og behagelig.

Det er den ultimate julegaven som får mannen til å skinne!

🎁 Kjøp den her8). American Crew

Boost Powder

Gi bort et hårpudder som tilfører det lille ekstra til hårrutinen hans. Hvis han elsker å style håret og prøve nye hårpleieprodukter, er American Crew Boost Powder den perfekte julegaven. Det er et volumgivende hårpudder som gir håret et løft, et lett hold og maksimalt volum. Resultatet er en matt finish og som bonus ser håret tykkere og fyldigere ut!

🎁 Kjøp den her


9). Calvin Klein

Euphoria Men

Unn en du er glad i denne forførende, vanedannende duften som oser av romantikk og selvtillit. En parfyme i julegave er alltid en god idé, og spesielt Euphoria Men fra Calvin Klein, som handler om å leve ut sine innerste ønsker. Duften åpner med krydrede toner av ingefær og peppercocktail, som deretter møter et varmt hjerte av svart basilikum. Duften avsluttes på en base av kremet og sensuell semsket skinn.

Calvin Klein Euphoria men kommer i en stilig parfymeflaske som vil pynte opp. 

🎁 Kjøp den her


10). Paco Robanne

Invictus deo stick

Er mannen i livet ditt en stor fan av forskjellige dufter, parfymer og deodoranter? Da er det Invictus deo-pinnen fra Paco Rabanne du bør skjemme ham bort med. Denne deodoranten har en frisk og klassisk duft av grapefrukt, marine akkord, treaktig rav akkord, guaiac tre, ambra og patchouli. For et høyere budsjett kan du kombinere Invictus Deo stick med Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette for et komplett gavesett til den selvsikre mannen.

Duften passer for alle anledninger og skjemmer bort alle på hans vei!

🎁 Kjøp den her


Velkommen til Luxplus