Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
11 julegaver til henne under 600 kr

11 julegaver til henne under 600 kr

Av Luxplus
Syns du det er vanskelig å finne den perfekte julegaven til kvinnene i ditt liv? Vi guider deg til julens flotteste gaver.
Endelig har vi kommet til den beste tiden på året! Desember nærmer seg, og det samme gjør også julen. Jul handler om å gi kjærlighet... og gaver! Hva skal du legge under juletreet til de du er glad i?

Er du en av dem som alltid stresser med hva du skal gi i julegave? La forventningsboblen sprekke, og gå ned i gir. Vi viser deg 11 gode julegaveønsker til henne, til under 600 kr.

Her i redaksjonen har vi funnet frem til spennende julegaveideer, som garantert vil bli en suksess, samt julefavoritter fra våre trofaste medlemmer. Enten den heldige kvinnen fortjener litt ekstra egenpleie med hudpleie, sminke eller delikate dufter, har vi garantert en julegave hos Luxplus, som hun vil elske å få. Uansett hvilken interesse eller alder hun har, vil disse julegavene falle i smak hos henne.


Er du inne på feil side? Skulle du finne julegaver til ham? Fortvil ikke, vi har også en liste med 10 flotte julegaver til ham for under 600 kr. Se artikkelen – her.

10 julegaver til han under 600 kr


Tips til julegaver til henne under 600 kr


1). CLEAN

Rollerball Layering Set

Hvorfor prøve en CLEAN parfyme når du kan prøve 5? Med dette CLEAN parfymesettet kan den heldige mottakeren nyte en ny CLEAN duft hver dag. De ulike parfymene kan kombineres, slik at du enkelt kan lage ditt personlige preg og dermed skape din helt egen naturlige duft. I tillegg er disse små reisevennlige CLEAN-parfymene praktiske og enkle å ta med på farten - yaay!

CLEAN gaveesken inneholder duftfavorittene: Soft Laundry, Pure Soap, Warm Cotton, Rain and Skin i 5 ml. Kjenner du en CLEAN-elsker? Så glede en du bryr deg om, med denne fantastiske parfymegaven under juletreet.

🎁 Kjøp den her


2). Jorgobé

Everyday Essentials

Hvem vil ikke elske å motta et hudpleiesett fra veganske Jorgobé. Everyday Essentials fra Jorgobé er et hudpleiesett som inneholder Bio-Active Balancing Moisturizer 50 ml og Niacinamide Serum 50 ml. To hudpleieprodukter som utgjør en enkel, men effektiv og betydelig forskjell med synlige resultater. Alle kvinnes drøm!

🎁 Kjøb den her3). LE COUVENT

Remarkable Perfume Fort Royal EDP

Skjem bort kvinnen i ditt med med 50 ml. Fransk kjærlighet. Denne Le Couvent-parfymen gjengir sanse- og duftinntrykket fra Louis Feuillées (grunnleggeren) mange reiser rundt om i verden. Le Couvent Remarkable Perfume Fort Royal tar tankene dine til de karibiske øyene gjennomsyret av varme, og en tropisk natur med rav og gourmetnoter. Ahhh....4). ELLE

Fleur EDP

En parfymegave er aldri en dårlig idé. Faktisk er det alltid en sikker vinner. Hvis kvinnen i livet ditt liker feminine, blomsterdufter med et friskt preg, så er denne duftkombinasjonen av sitrus og søte frukter akkurat parfymen du leter etter! Elle Fleur Eau de Parfum fanger ELLE-kvinnens "chicness" . Hun er modig, full av energi og lever i nuet. I tillegg er den rosa parfymeflasken bare uimotståelig å se på!

🎁 Kjøp den her5). Dermalogica

Our Stressed Skin Rescue gavesett

En gave som varer lengre enn blomster og sjokolade: Dermalogica Our Stressed Skin Rescue gaveeske - gaven som fortsetter å gi. Alle kvinner som bryr seg om sunn og ren hud, vil elske å motta en Dermalogica-gaveeske, fylt med en trio av produkter som pleier, reparerer og fukter huden.

I gaveesken får den heldige mottakeren både en ansiktsmaske, en toner og en øyekrem, som alle er proppet med antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, som beskytter og forbedrer hudens smidighet. Produktene reparerer eventuelle skader på huden, slik at den igjen ser velpleid, forbedret og vakker ut.

🎁 Kjøp den her6). Karl Lagerfeld

Fleur De Pêcher

Hvorfor ikke skjemme bort kvinnen du bryr deg om, med en av de bestselgende duftene fra Karl Lagerfeld? Fleur De Pêcher er en mild, frisk og ren duft som utstråler minimalistisk eleganse. Det er en parfyme som alle vil elske å dufte til, enten det er mottakeren eller mottakerens omgivelser.

🎁 Kjøp den her


7). Rituals

The Ritual Of Sakura Scented Candle

Vi har alle en venn som er besatt av duftlys. Et duftlys er en omtenksom gave, som alle vil elske å motta. Ritual Of Sakura Scented Candle har en forfriskende duft av kirsebærblomst og rismelk. I tillegg har lyset en brenntid på opptil 50 timer.

🎁 Kjøp den her8). Filorga

Illuminating & Smoothing Routine gaveeske

Gi en Filorga gaveeske med fantastisk hudpleie til hun som fortjener litt ekstra egenpleie. Filorga gaveeske inneholder 4 fantastiske hudpleieprodukter for en komplett hudpleierutine. I gaveesken får den heldige mottakeren flere av de franske favorittene fra Filorga: Meso-Mask, Lift-Designer serum, Filorga Optim-Eyes konturkrem og en liten roll-on applikator til øyekremen. En ultimat luksuspakke fra Filorga som gir mottakeren julestjerner i øynene. 

🎁 Kjøp den her
9). Rituals

The Ritual Of Sakura bath gaveeske

Gi den heldige mottakeren gleden av å få hvert bad til å føles som en ny begynnelse for både kropp, sjel og sinn. Denne Rituals gaveesken inneholder et komplett hudpleiesett til før og etter du har vært i dusjen.

The Ritual Of Sakura er en serie fra Rituals, som er basert på japanske tradisjoner. Fokuspunktet i hudpleieserien er kombinasjonen av luksuriøse kirsebær og nærende rismelk, som er hovedingrediensene. Hva mer trenger du for å skjemme bort deg selv, og gjøre hver dag til en ny begynnelse? Gaveesken inneholder både sjampo, balsam, dusjsåpe og kroppskrem.

🎁 Kjøp den her10). MAC

Art Library Nude Model Eyeshadow Palette

Er kvinnen i livet ditt en ekte makeup-junkie? Da vil hun ELSKE å få denne MAC øyenskyggepaletten! Det er den ultimate øyenskyggepaletten til hverdags og fest. Et perfekt palett for å vise frem dine kreative evner innen sminkeverdenen.

🎁 Kjøp den her11). Peter Thomas Roth

Mask to the Max Mask Kit

Det er ikke noe mer luksuriøst enn en gaveeske fylt med populære ansiktsmasker fra Peter Thomas Roth, som gir en spa-aktig følelse. Denne gaveesken inneholder 4 forskjellige masker, hver med sine fantastiske egenskaper innen peeling, rens, fuktighet og anti-age. Gaveboksen inneholder: Pumpkin Enzyme Mask, Irish Moor Mud Purifying Black Mask, Cucumber Gel Mask og bestselgeren Peter Thomas Roth 24K Gold Mask. Kjenner du noen som elsker de ettertraktede maskene til far Peter Thomas Roth? Så er det denne gaven du skal bestille.

🎁 Kjøp den her


Velkommen til Luxplus