Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Barbiecore: Bli med på den lekne og rosa trenden

Barbiecore: Bli med på den lekne og rosa trenden

Av Sulaima Tollesen
Hei Barbie! Barbiecore har tatt verden med storm! Utforsk trenden og få de beste tipsene om hvordan du kan bli med på den rosa bølgen!

Er du klar for en reise nedover minneveien? De fleste av oss har lekt med Barbie-dukker da vi var små, og mange av oss har sunget med på Aqua sin store hit "Barbie Girl". Nå har Barbie fått en renessanse i form av Barbiecore, en motetrend som har oppstått i kjølvannet av Greta Gerwigs nye film Barbie. La oss sammen utforske Barbiecore's glitrende, feminine, rosa univers!

Hva er Barbiecore?

Barbiecore er en ny stiltrend som har tatt verden med storm. Barbiecore er inspirert av de ikoniske Barbie-dukkene, som først ble lansert helt tilbake i 1959. Derfor henter Barbiecore-stilen mye inspirasjon fra Barbie-estetikken fra 1960- og 1970-tallet. Den omfavner alt det fargerike, feminine og glamorøse som er knyttet til Barbie-merket. Stilen inkluderer forskjellige trender, inkludert pastellfarger, tettsittende silhuetter, sløyfer, glitter og retroelementer fra 1960- og 1970-tallet. Barbiecore handler om å dyrke en form for retro glamour som er både leken og sofistikert. Det er en stil som appellerer til de som ønsker å uttrykke sin femininitet på en sterk og selvsikker måte.

I'm a Barbie girl, in the Barbie world
Life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation 

Barbie Girl, Aqua 1997

Think pink! Kjernen av Barbiecore

Det er umulig å nevne Barbiecore uten å også nevne rosa! For hvis det er én farge som karakteriserer Barbie sitt fantastiske univers, så er det rosa. I tillegg inkluderer Barbiecore-trenden en rekke pastellfarger, som babyrosa, pastellblått og lys gul.

Når det kommer til påkledning, er tettsittende silhuetter helt sentrale - klærne skal fremheve kroppens form. Sløyfer, blonder, volanger og glitrende detaljer legger til en ekstra feminin touch til antrekket. I tillegg finner man ofte blomstermønstre, paisley, prikker og geometriske mønstre i Barbiecore-stilen. Høye liv, A-linje skjørt, midi-kjoler og skreddersydde bukser er også populære valg som gjenspeiler 60- og 70-tallets æra. Dette kombinerer det beste fra Barbie og vintagetrenden, og skaper en unik stil som både er moderne og en hyllest til fortiden.

I tillegg til det visuelle, appellerer Barbiecore selvfølgelig også til feminine og rosa dufter! Se vårsamling av populære rosa parfymer her.


Barbiecore skjønnhetsguide: Slik skaper du sminkeutseendet

Barbiecore handler om mye mer enn bare klær - stilen kan også uttrykkes gjennom sminke! Barbiecore handler om å skape et dristig utseende med lyse farger, glitter og eventyrlige vibber. Er du klar for å finne frem din indre Barbie? Les våre forskjellige tips om hvordan du kan skape en Barbie-look som passer akkurat deg 🥰

1) Everything pink

Den enkleste måten å oppnå et ekte Barbiecore sminkeutseende på, er å gå all-in på rosa sminkeprodukter. Og du trenger ikke å begrense deg til bare leppene - alt skal være rosa! Rosa blush, rosa øyenskygge, glitrende rosa highlighter, rosa negler. Det kan virke overdrevet, men du kan enkelt tone ned utseendet med en dus rosa nyanse, slik at det ser naturlig ut. Du kan også gå all-in med sterke rosa nyanser og intense pigmenter. Prøv det og finn den intensiteten og nyansen som passer for deg! Utforsk vårt utvalg av rosa sminkeprodukter her.

Pssst! Hot tip 🔥 Du kan faktisk skape hele ditt alt-er-rosa-utseende ved bare å bruke en leppestift 👀 Se hvordan du gjør det her: Et helt rosa sminkeutseende - KUN med leppestift!

2) Miks og match pasteller

En annen måte å skape et sminkeutseende verdig en Barbie på, er å blande forskjellige pastellfarger. Velg for eksempel en lyserosa eller lilla leppestift og match den med en herlig babyblå eller solgul øyenskygge. Dette er retro og dristig - og vi er her for det! 💄 Hvis du er modig, kan du til og med bruke en herlig pastellfarge på kinnene! Kjernen i dette pastellutseendet er at det skal være drømmende, feminint og retro.

3) Feilfri base og fargepop

Dette Barbiecore-utseendet passer perfekt for deg som ennå ikke er klar for de mange dristige fargene. Her må du skape en helt feilfri base - tenk på Barbie's jevne plastikkhud! Deretter velger du ett område hvor du vil legge farge. Hvis du velger farget øyenskygge, holder du leppene nøytrale. Hvis du velger en farget leppestift, holder du øynene tilsvarende nøytrale. Begrenset bruk av farge får virkelig fargen til å poppe! 😍 Den opplagte fargevalget er en rosa nyanse, som f.eks. hot pink, magenta eller fuchsia. Men du kan også gå for en korallrød eller lilla nyanse, valget er ditt!

4) Frost og glitter

Barbiecore oppmuntrer til å virkelig omfavne din feminine og lekne side! Derfor er det også rikelig med muligheter til å bruke alt som glitrer. Lev som en prinsesse for en dag og finn frem de mest glitrende øyenskyggene og highlighterne dine. Frostet sminke er helt i tråd med Barbiecoreessensen. Derfor kan du med glede legge glans og glitter på kinnene, leppekanten, øyebrynsbenet og kinnbenet.

✨Utforsk rosa sminke til lave priser✨

Velkommen til Luxplus