Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Double cleansing: Koreansk hemmelighet for en sunnere, renere og vakrere hud

Double cleansing: Koreansk hemmelighet for en sunnere, renere og vakrere hud

Av Camilla Svensson
Dobbel rensing er den nyeste trend med utallige fordeler for hudpleie. Les mer om den nye hudpleietrenden her.

Koreansk skjønnhet er kjent for å introdusere verden for K-Beauty produkter og innovative, effektive hudpleieteknikker som har revolusjonert vår oppfatning av sunn hud. En av de mest populære og banebrytende trendene innen koreansk skjønnhet er konseptet med dobbel rensing.

Denne enkle, men kraftfulle metoden har vunnet hjerter over hele verden på grunn av sin evne til å levere en sunnere, renere og vakrere hud. Les mer om denne teknikken og hvordan du kan inkludere den i din skjønnhetsrutine.


Hva er dobbel rensing?

Dobbel rensing er en to-trinns rensemetode som er kjent for å gi en dypere og mer effektiv rensing av huden. Denne metoden bygger på filosofien om at en enkelt rensing ikke er tilstrekkelig for å fjerne alle urenheter, makeup og forurensninger fra huden din.

Ved å bruke to forskjellige rensingsprodukter i en bestemt rekkefølge kan du oppnå en renere og sunnere hud som er klar for å absorbere påfølgende hudpleieprodukter bedre.

Derfor er det viktig å rense huden din

Å rense huden din er avgjørende for å opprettholde en sunn og vakker hud. I løpet av dagen samler huden opp skitt, overskudd av olje, rester av makeup og forurensninger som kan tette porene og føre til hudproblemer som kviser og hudormer. Rensing fjerner disse urenheter, noe som ikke bare forhindrer tilstopping av porene, men også gir huden muligheten til å puste og forbedrer dens naturlige regenerering. I tillegg forbereder en ren hud overflaten for bedre absorpsjon av påfølgende hudpleieprodukter, slik at de kan gi maksimale fordeler. Så husk at ren hud er sunn hud, og det er det første skrittet mot å oppnå en vakker og strålende teint.


DU TRENGER:

  • En oljebasert rensesalve som Cleansing Balm eller Cleansing Oil
  • En vaskeklut
  • En vannbasert rensesalve for å skylle av eller micellært vann

Trinn 1: Oljebasert Rensing

Det første trinnet i dobbel rensing innebærer bruk av en oljebasert rensingsolje eller rensesalve. Dette trinnet er avgjørende for å fjerne oljebasert makeup, overskudd av talg og solkrem. Oljebaserte rensingsprodukter fungerer som en magnet som tiltrekker og oppløser oljer og skitt, noe som gjør det lettere å skylle bort. Massér forsiktig oljen eller salven på ditt tørre ansikt i sirkulære bevegelser for å oppløse makeup og urenheter.

En av fordelene med denne metoden er at den ikke bare renser huden, men også fukter den. Oljebaserte rensingsprodukter inneholder ofte pleiende ingredienser som etterlater huden din myk og fuktig.

Glow Hub

Nourish & Hydrate Gel Moisturiser

Kjøp nå

Banila Co

Clean It Zero Cleansing Balm

Kjøp nå

Trinn 2: Vannbasert Rensing

Etter å ha massert den oljebaserte rensingen inn i huden din, er det på tide å bruke en vannbasert rensesalve eller skum. Dette trinnet hjelper med å fjerne eventuelle rester av olje, skitt og makeup som kan være igjen på huden. Påfør rensesalven på ditt fuktige ansikt og massér den forsiktig inn i huden. Skyll deretter grundig med varmt vann.

Den vannbaserte rensingen fjerner ikke bare urenheter, men gir også huden din en oppfriskende følelse. Denne doble rensingsprosessen etterlater huden din helt ren og klar for å absorbere de nærende ingrediensene i påfølgende hudpleieprodukter.

CeraVe

Hydrating Cleanser For Normal To Dry Skin

Kjøp nå

Garnier

Micellar Skinactive Vitamin C Cleansing Water

Kjøp nå


5 fordeler med dobbel rensing av huden

Dobbel rensing har blitt populært fordi det gir en rekke fordeler for huden din. Her er noen av de mest bemerkelsesverdige fordelene:

1. Dypere rensing av huden: Dobbel rensing fjerner effektivt makeup, overskudd av olje og skitt, noe som gir huden din en dypere rensing enn tradisjonelle rensingsmetoder.

2. Bedre absorpsjon av hudpleieprodukter: Den rene huden som oppnås gjennom dobbel rensing, er bedre i stand til å absorbere de aktive ingrediensene i påfølgende hudpleieprodukter. Dette maksimerer effekten av serum og kremer.

3. Mindre risiko for urenheter: Ved å fjerne makeup og urenheter fullstendig, reduseres risikoen for tilstoppede porer og utvikling av hudormer og kviser.

4. Sunnere hudbarriere: Dobbel rensing bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse og styrker hudbarrieren, noe som resulterer i en sunnere og mer motstandsdyktig hud.Sånn dobbelt renser du huden din

Nå som du forstår fordelene med dobbel rensing, er det viktig å vite hvordan du kan integrere denne teknikken i din daglige skjønnhetsrutine. Her er en enkel trinn-for-trinn guide:


Trinn 1.

Begynn med å fjerne øyesminken forsiktig med din vanlige øyesminkfjerner.

Trinn 2.

Påfør en oljebasert rensingsolje eller salve på ditt tørre ansikt og massér den i sirkulære bevegelser i ca. 1-2 minutter.

Trinn 3.

Tilsett litt vann for å emulgere oljen og fortsett å massere i ytterligere 1-2 minutter.

Trinn 4.

Skyll grundig med varmt vann, og bruk gjerne en vaskeklut i dette trinnet.

Trinn 5.

Påfør en vannbasert rensesalve eller skum på ditt fuktige ansikt og massér forsiktig i 1-2 minutter.

Trinn 6.

Skyll grundig med varmt vann.

Trinn 7.

Fortsett med din vanlige hudpleierutine, inkludert toner, serum og fuktighetskrem.

Velkommen til Luxplus