Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Prøv dette i din hårpleierutine

Prøv dette i din hårpleierutine

Av Fanni, Luxplus
Jeg var på Cosmoprof – og jeg har noen spennende hårtips å dele med dere!

Som ansvarlig for hårkategorien hos Luxpus, kunne jeg knapt holde tilbake min begeistring da jeg deltok på årets Cosmoprof-messe i Bologna. Det var en inspirerende opplevelse som virkelig økte min lidenskap for skjønnhet.

Energinivået var høyt, og jeg var helt fortryllet av det enorme fokuset på ting som hjelper til med å gjøre håret ditt sunt innenfra og ut. Alt dreier seg om sunn hår- og hodebunnspleie akkurat nå!

Veien til glansfullt hår

Da jeg gikk gjennom de travle gangene, ble jeg omringet av innovasjon og kreativitet. Fra nye produkter til banebrytende teknikker – overalt jeg gikk fantes det tips for sunnere og mer glansfullt hår.

Og jeg kunne knapt vente med å komme hjem og starte min reise mot sunnere hår og hodebunn – og å begynne denne nye rutinen:

Min nye 4-trinns hårpleierutine

1 En gang i uken bruker jeg hårolje, hvor jeg påfører Yari rosmarinolje og bruker en hodebunnmassasjebørste. Det forbedrer effekten av oljen og fremmer hårvekst og glans.

2. Etter dette trinnet lar jeg oljen sitte i en time, før jeg vasker den ut med Briogeo Density sjampo, som virkelig gjør underverker for meg. Den er fantastisk for hodebunnen min og holder håret mitt sunt og glansfullt!

3. Etter to omganger med sjampo påfører jeg Aromatica Rosmarin Hårfortykkende Balsam. Som med alle balsamer kan du la dem sitte i håret litt lenger for å få en mye bedre effekt.

4. Jeg pleier å vente 5 minutter etter påføring av balsamen og deretter skylle den ut. Gjennom denne rutinen med hårolje og vask forbedres håret mitt, det blir mer glansfullt og næret.

Vil du ha flere trender fra Cosmoprof? Les hva min kollega, Annesofie, fortsetter å snakke om.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer