Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
GUIDE: MYKE KRØLLER MED KRØLLTANG

GUIDE: MYKE KRØLLER MED KRØLLTANG

Av Simone Keller, frisør og hårekspert
Se her hvordan du får de helt perfekte myke krøller, når frisør Simone krøller håret med en krølltang fra Remington.
Myke krøller er en perfekt måte å pynte seg litt ekstra på! Gi den full gass med et flott hår, glitter og festlig makeup, og du har den ultimate party-looken.

Til håret vil jeg vise, hvordan man kan få fine myke krøller med Remingtons Proluxe krølltang.

GUIDE TIL MYKE KRØLLER MED KRØLLTANG:

  1. Før jeg begynner min styling, sprayer jeg med Redkens Iron Shape 11. Den beskytter nemlig håret for varme, og gir håret et lett hold, så krøllene holder i lengre tid.
  2. Skru deretter på krølltangen
  3. Del håret opp i tynne seksjoner med en hårklemme, og start med å krøll tynne lokker. Jo mindre lokker du krøller, jo flere bølger vil du oppnå. Hvis du tar en stor lokk, kan du derimot skape et mykt fall i håret. 
  4. Den krølltangen jeg bruker har ingen tang, så derfor skal du bruke dine egne fingre til at holde lokken fast, mens den varmes. Bruk derfor hansken som medfølger i pakken, så du ikke brenner deg.
  5. Fortsett med små lokker gjennom hele håret. Når du er ferdig med å krølle, er det viktig at håret får lov til å kjøle helt ned, innen du fortsetter stylingen. 
  6. Når den siste lokken er kald, kan du med fingrene gre håret for å få definerte krøller, og skape et vakkert resultat. Avslutt med en medium hold hårspray, for å gi volum og ekstra holdbarhet. Jeg bruker Milkshakes Hairspray Medium.

  Myke bølger i håret er alltid populært og kler alle hårlengder, derfor er en krølltang også den perfekte gaveidé!


  Velkommen til Luxplus