Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Reset sunday - Få en god start på uken 🌼

Reset sunday - Få en god start på uken 🌼

Av Marte Skinlo Gundersen|Kosmetolog
Mange av oss skulle ønske at helgen varte bare liiiitt lengre. Få den beste starten på den kommende uken, med disse 5 punktene.

Reset sunday er kanskje et begrep du har hørt hvis du er på sosiale medier. Søndag er for mange en dag med blandede følelser. Du har fortsatt fri, men følelsen av at du skal tidlig opp på jobb og har en hel uke med plikter foran deg, kommer ofte snikende i løpet av dagen. Men hva kan du gjøre for å slippe den beryktede “søndagsangsten”, nyte den siste fridagen før det braker løs igjen, og kanskje til og med være litt produktiv? 

Prøv en Reset sunday! Det hele går ut på at du gjør noe godt for deg selv, så du får den best tenkelige starten på den kommende uken. Her er 5 gode tips, til hva du kan gjøre for å for å ta søndagen tilbake!

5 gode ting du kan gjøre på en Reset Sunday:

1. Selfcare 

Visste du at selfcare eller egenpleie klinisk bevist reduserer symptomer på angst, stress og depresjon? Og samtidig er det med på å gi oss mer energi, øker konsentrasjonen vår og reduserer sinne og frustrasjon. Egenpleie på en søndag er et absolutt must! Fyll badekaret med varmt vann eller ta en varm dusj, ta frem dine favoritt body scrubs og dusjoljer, og unn deg selv en peeling og ansiktsmaske. Slapp av og ta deg god tid, og la skuldrene senke seg. Det fortjener du!

Perfekte produkter til en reset sunday:


Löwengrip Instant Glow Day Mask

Denne ansiktsmasken fra Löwengrip er den perfekte ansiktsmaske til et hjemmespa. Ansiktsmasken gir fuktighet og fylde til en trist og gusten hud, og etterlater den med en strålende glød.  I tillegg gjenoppretter den hudens pH-balanse og reduserer størrelsene på porene. Er du mer nysgjerrig på produkter fra Löwengrip? Se våre 10 must have produkter fra Löwengrip her!


Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub

Sol de Janeiro gir deg den deilige sommerfølelsen hele året! En god skrubb, som gjenoppliver huden er uunngåelig på en reset sunday. Denne body skrubben eksfolierer huden for tørre og døde hudceller,og etterlater huden din glatt og myk.  Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub har den karakteristiske duften av salt karamell og pistasj, som vi allerede elsker fra Sol de Janeiro sine andre produkter. Ikke glem å tilføre huden fuktighet med en pleiende body lotion etterpå. 


Isle Of Paradise Self Tanning Drops Medium Face & Body

Det er ikke noe bedre enn å våkne opp med en lekker glød og brunfarge, da slipper du den tunge sminken og sparer i tillegg tid om morgenen! Reset sunday er en perfekt anledning til å påføre selvbruning. 

Bland 2-12 dråper av Isle Of Paradise Self Tanning Drops i din favoritt fuktighetskrem eller bodylotion, og påfør den i ansiktet og der du ønsker på kroppen. Dråpene gjør det enkelt å styre hvor dyp en brunfarge du ønsker, jo flere dråper jo mørkere farge. Disse tannning drops gir en naturlig glød, og inneholder i tillegg colour correcting! 

2. Planlegg den kommende uken og få et overblikk

Mangler du et overblikk over den kommende uken? Sett deg ned og ta et overblikk over kommende avtaler, møter og andre ting du ønsker å få gjort. Skriv ned dine avtaler og planer, så får du raskt oversikt over uken. For mange skaper det mer struktur i hverdagen, når de får skrevet ned tanker, planer og avtaler på papir. Visste du forresten at mennesker som skriver ned sine mål og drømmer på papir, har mye større sjanse for å faktisk lykkes? 

3. Rydd opp

Selv om vi aller mest bare vil kose oss og slappe av i helgen, er det bare litt hyggeligere å gjøre det hvis oppvasken er tatt, gulvet støvsuget og klærne brettet sammen. Noen ganger er det ikke mye som skal til, sett av 30 min til å rydde og du blir overrasket over mye du faktisk får gjort! Etterpå kan du slappe av i sofaen med en god film med god samvittighet, og i tillegg gå den kommende uken i møte uten masse rot. Sett fram duftpinner eller tenn et deilig duftlys, og skap en ekstra hyggelig atmosfære.

4. Vask dine sminkekoster 

Selv om mange av oss bruker våre sminkekoster og sminkesvamper hver eneste dag, er vi ikke alltid like god til å vaske de. Men nesten ingenting er bedre en nyvaskede sminkekoster, og en reset sunday er en perfekt anledning for å vaske dine sminkekoster. Det er utrolig viktig å vaske sine sminkekoster, fordi de kan raskt bli en skikkelig bakteriebombe og bidra til urenheter i huden. 

Men bare rolig, les vår guide til hvordan du vasker sminkekoster her og få jobben gjort på no-time!

5. Ta vare på deg selv - gjør noe du har lyst til

Fokuset på en reset sunday burde være hva du kan gjøre for at du skal få det bedre, slik at uken og hverdagens plikter som kommer, ikke bare føles som et ork. I en travel hverdag er det utrolig viktig å ta vare på seg selv, og gjøre noe som du har lyst til og er viktig for deg. Enten det er å trene, ta en ansiktsmaske, se en film alene eller være sammen med en god venninne. Finn tid til deg selv og gjør noe du har lyst til, uten dårlig samvittighet. På lang sikt vil det gi deg mer overskudd og energi i hverdagen. 

Ha en fin søndag 

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer