Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
pastellfarger - sånn gjør du

SÅNN FÅR DU VAKRE PASTELLFARGER I HÅRET

Av Simone Keller, hårekspert og utdannet frisør
Guide med 5 enkle steg for et perfekt, pastelllfarget resultat.

Hvis du går å drømmer om å prøve trendy pasteller i håret uten å farge det permanent, så les med videre her. Jeg kommer med tips til hvordan du får pasteller i flere nyanser - helt på egen hånd!

Pasteller har vært populære en stund, og det ser ut til at trenden fortsetter videre. Jeg mener at det er den beste måten å shine håret opp litt ekstra på! Det beste er at du enkelt kan skifte farge eller vaske det ut av håret igjen, siden det ikke er en permanent hårfarging. 

Det er et særlig merke som jeg vil snakke om, og det er de flotte Crazy Colors fra Renbow. Faktisk ble disse fargene allerede lansert på 70-tallet midt i punk- og rocketiden i England, hvor du skulle skille deg ut, og uttrykke seg selv gjennom din egne stil og ikke minst et fargerikt hår.

Den dag i dag er disse fargene fortsatt populære, og noe som jeg elsker som frisør er at det ikke er noen begrensninger for hvilke farger du kan oppnå. Dog skal grunnlaget, altså håret være på plass.

Crazy Color fra Renbow skal nemlig brukes på et bleket eller lyst hår, for å ha en god effekt. Har du det på plass så er mulighetene mange, da du kan blande deg frem til akkurat din favorittfarge.

Kanskje ser du på fargene og tenker, at de er alt for ”pang” til din smak, men jeg har lovet deg en oppskrift på de flotteste pasteller, så se guiden nedenfor hvor jeg vil gir deg et godt tips til dette.


SÅNN GJØR DU:

1) Produktet skal brukes på et nyvasket og håndkletørt hår, så start med at vask håret.

2) Velg din favoritt farge eller bland deg frem til din egen.

- Ta produktet i en skål, og bruk en pensel til å fordele i håret. Husk hansker.

3) Start med å pensle fargen i bunnen og fordel den deretter godt ut lengdene og spissene.

4) La produktet virke i 15-30 minutter, og vask det ut med lunkent vann og uten bruk av sjampo. Jo, lengre tid fargen sitter, jo lengre vil den holde. Fargen skal ikke være lengre i håret enn 1 time.

5) Avslutt med balsam og style deretter som ønsket.

TIPS:

For å oppnå et flott pastellfarget hår skal du starte med å velge farge. Har du f.eks et ønske om en pen pastell-lavendel farge, men tenker at fargen ’Lavender’ blir for lilla, så skal du tilføye ’Neutral Mix Hair Color Cream’ i skålen og blande det godt. 

Ha litt hvitt papir klart, og mal med penslen på papiret så du kan se hvordan fargen vil bli. Nå kan du tilføye mer neutral eller lilla farge, inntil den ønskede nyanse er oppnådd. Deretter er den klar til å påføres i håret. 

Vær oppmerksom på at disse farger har mange pigmenter, da de er designet til å kunne farge pangfarger. Derfor er den neutrale farge nødvendig for å oppnå de myke pasteller, og denne metode kan du bruke på alle farger. 

Nå er det kun fantasien som setter grenser. Du kan også kun legge fargen i spissene, i panneluggen eller mindre segmenter i håret for å gi et flott spill i de flotte fargene. 

Lykke til!

Velkommen til Luxplus