Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅRFARGE

Ny hårfarge? Eller kanskje en forfriskning av den gamle? Dykk ned i vårt brede utvalg av hårfarger og finn hårfargen som passer deg best. Hvis du vil ha en permanent hårfarge, en fargetone eller en hårfarge du kan skylle ut, kan du finne den her på siden.

Vi har også et stort utvalg av hårkritt som kan brukes til å fastelaven, Halloween eller når du bare vil ha en forandring for en kveld.

Vi har hårfarger for lyshårede, mørkhårede og rødhårede. Vi har også hårfarger for de som ønsker å dekke til grå hår, og farger for deg som er litt vill og vil ha blått, rødt, gult eller annet farget hår.

Det skal ikke mer til enn en ny hårfarge før du føler deg som en ny person. Håret er en stor del av vår personlighet, og håret er derfor viktig for oss. Når du farger håret ditt, så gjør håret skinnende igjen gi det nytt liv.

BILLIG HÅRFARGE

Her finner du vårt utvalg av billige hårfarger. Vi har hårfarger fra kjente og mindre kjente merkevarer. For eksempel, blant kjente merkevarer, har vi et utvalg av hårfarger fra Garnier, Redken Schwarzkopf og Revlon. Blant mindre kjente merkevarer har vi det svært populære merket DermaV10, Nice'n'easy og Matrix.

FARGEBOMBER fra Revlon

I tillegg har vi også de populære fargebombene fra Revlon. Revlon Nutri Color, som de kalles, oppfrisker hårfargen, og dermed forlenger hårfargens levetid, fordi fargebomben intensiverer hårfargen og gir håret glans. Du kan dermed vente lenger med å farge håret, slik at håret til slutt blir sunnere.

Alle våre hårfarger er egnet for hjemmefarging, og noen av dem inneholder primere som skal brukes før hårfarging, og andre inneholder balsam som skal brukes etter hårfarging. kast deg ut i en ny farge, eller få farget utvekst, det er ingen unnskyldninger når du kan kjøpe hårfarge så billig.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus