Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Guide: Sånn farger du selv dine vipper og bryn med Refectocil

Guide: Sånn farger du selv dine vipper og bryn med Refectocil

Av Camilla Svensson
Trenger dine bryn og vipper litt ekstra farge? Les med her, og få tips og triks til hvordan du selv farger dem med Refectocil.
Hvis du leser her, så betyr det at du allerede har hatt tanker om å farge dine vipper og bryn. Med Refectocil øyenbrynsfarge og vippefarge kan du enkelt farge bryn og vipper hjemme og fortsatt få et flott resultat, uten at du bruker en formue på salongbehandling.

Naturlige vipper og fyldige bryn er trendy

Har du ofte travle morgener, der tiden bare flyr avsted uten at du verken har fått tid til å sminke deg eller ta på sokker? Tenk hvis dine bryn allerede var markerte og dine vipper allerde var mørke? Så slipper du hvert fall å tenke på mascara og øyenbryn, og kan fokusere på resten av ansiktet.

Store, fyldige øyen med en markert farge er trendy - og det er ikke kun fordi vi er inspirert av Cara Delevingne på cat walken eller Daenerys Targaryens mørke øyenbryn fra Game of Thrones, at vår bryn-misunnelse ingen ende vil ta... Markerte øyenbryn har lenge domineret motebilde.

Det samme gjelder mørke øyenvipper. Det å farge vippene mørke gir en fin og naturlig effekt, som setter dine vipper i fokus. Når du først har farget vippene, rammer de nemlig perfekt inn dine øyne. Pluss det kan spare deg for tid om morgenen, fordi du bare skippe de minutter det tar deg å legge mascara hvis du har lyst - yaay!

Les med i artiklen, hvor du lærer alt du trenger å vite, så du kan farge dine bryn og vipper med Refectocil hjemme og samtidig få et profesjonelt resultat.


Derfor skal du velge Refectocil

Refectocil er et førende brand når det kommer til øyenvippe og øyenbrynsfarge. Refectocil’s produkter selges i dag i mere enn 50 land verden over, og har i flere år vært det foretrukne valg blant kosmetologer, hudpleiere og private forbrukere når vipper og bryn skal farges. Du kan derfor regne med at Refectocil øyenbrynsfarge og vippefarger er i toppklassen (men til en utrolig billige penge her på Luxplus).

Hvilken Refectocil farge skal du velge?

Du bestemmer selv hvilken look du ønsker og hvilken farge du vil bruke på dine bryn og vipper. Hvis du går etter en naturlig look, så bør du velge en Refectocil farge, som ligner din normale hårfarge. Husk på at fargen ‘kun’ holder i opp til 6 uker, så den er ikke permanent - in case noe skulle gå galt. Refectocil har skapt en lang rekke forskjellige farger. Velg mellem sort, blå-sort, brun, lysebrun, graphit, kastanje og rød.

Sensitiv hud

Har du en sensitiv hud, som generelt ofte reagerer på produktet. Så anbefales det, at du bruker Refectocil Sensitive. Refectocil Sensitive farger er basert på planteekstrakter, og er derfor tilpasset en sensitiv hud og sensitive øyne.

Kan du bruke Refectocil uten Oxidant?

Svaret er nei - det kan du ikke! Refectocil’s farger skal blandes med Refectocil Oxidant Creme 3% eller Refectocil Oxidant Liquid 3% for å aktivere fargestoffene. Disse produkter kjøpes separat - finn dem her.

Hvor ofte kan jeg farge bryn og vipper med Refectocil?

Hvor lenge fargen på dine vipper og bryn holder, avhenger av din livsstil, aktivitet og været. Typisk holder Refectocil fargen i opp til 6 uker. Hvis det er sommer og du tilbringer mye tid ute i solen eller bader i havet, vil fargen typisk falme litt raskere. Det samme gjelder, hvis du ofte bruker makeupfjerner med alkohol, som også kan påvirke fargen.

Hvordan bruker du Refectocil øyenbrynsfarge?

Nå som du forhåpentlig har funnen den Refectocil farge, som du ønsker å bruke, er det tid til å farge bryn og vipper. Følg med!

Dette trenger du:
Trinn for trinn: sånn gjør du det

Trinn 1. Forberedelse

Start med å fjerne all makeup fra dine bryn og vipper. De skal være helt fettfri og tørre, når du starter.


Trinn 2. Bland sammen

Finn frem en blandingsskål. Ta ca. 2 cm av den valgte Refectocil farge sammen med 10 dråper av Refectocil Oxidant flytende, eller 15-10 dråper av Refectocil Oxidant Creme i fargeskålen. Bland Refectocil fargen og Oxidant sammen, så at konsistensen blir helt kremete.


Tips! Hvis du ikke har en blandingsskål, kan du bruke en liten skål fra kjøkkenet. Ta evt. en liten plastikkpose over skålen, så du ikke får permanent farge på din kjøkkenskål.


Trinn 3. Påfør Farge

Fargeblandingen bør påføres med en rørepinne eller en ren mascarabørste - det som fungerer best for deg. La fargen virke i ca. 5-10 minutter, alt etter hvor kraftig du ønsker fargen. Det anbefales, at du ikke lar fargen sitte for lenge på første gang du farger. Du kan alltid gi dine vipper og bryn lengre trekketid neste gang du farger med Refectocil.


Trinn 4. Resultat

Når tiden har gått, fjern fargen med fuktige bomullpads, og la vær med å gni for mye på dine brynhår og vippehår. Tørk forsiktig fargen av og se, nå har du perfekte fargede bryn og vipper!


Vi håper at denne artikkel har gitt deg mot til å hoppe ut med farging av bryn og vipper hjemme med Refectocil.


Velkommen til Luxplus