Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

L'OREAL

L'Oreal

L'Oréal er et fransk kosmetikk-, hudpleie- og hårpleiemerke kjent over hele verden for sine deilige kvalitetsprodukter til både kvinner og menn.

LOREAL MAKEUP

Loreal har et stort utvalg av flott sminke til hverdag og fest. Prøv for eksempel, L'Oreal False Lash Mascara eller Loreal Volume Milless Lashes Mascara, som er to fremragende mascaraer som kan trylle vippene dine lange og fyldige.

På denne siden finner du også et stort utvalg av sminke fra L'Oreal, inkludert concealer, eyeliner, øyenskygge, True Match foundation, blush, bb cream, leppestift og mange andre deilige sminkeprodukter frea Loreal som kan gi deg en vakker glød, og gjør ditt daglige makeuprituale til en lek. Spesielt er Loreal True Match concealer- og foundationseriene utmerket seg og har raskt blitt kjent for sine naturlige, men dekkende resultater som samsvarer med hudens naturlige hudtone til perfeksjon.

Du finner vårt utvalg av den veldig deilige L'oreal makeupen billig her. Det kan derfor fort gå hurtig å få oppbygget en god sminkesamling raskt. Vi har alltid gode priser på Loreal sminke, og du kan derfor kjøpe mye sminke for lite penger.

Hårprodukter fra L'Oreal

L'Oréal er også kjent for sitt brede utvalg av hårpleie, sjampo, balsam og hårstylingprodukter. TIl håret har vi blant annet den populære Mythic Oil serien med sjampo, balsam og hårmasker, som virker fantastisk oppmyknende og gjenoppbyggingende på tørt og skadet hår. Vi har også Loreals Serie Expert-produktserie, med produkter som dekker alle hårbehov, og som også brukes i mange frisørsalonger. Vi har også Studio Line-serien, som tilbyr hårstylingprodukter, for eksempel hårgele, hårmousse, hårvoks og mye mer.

LOREAL ANSIKSPLEIE

Til ansiktet ditt, kan du også med fordel velge en god ansiktskrem eller serum fra L'oreals hudpleie-serie. Her finner du både kremer for tørr eller fet hud, anti-aging kremer og mye mer. Et lekkert serum kan gjøre underverker for skadet hud og tilsetter mye fuktighet.

L'OREAL TO MEN

Til herrer er serien L'Oreal Men Expert tilgjengelig, som inneholder barberkrem, aftershave-krem, ansiktskrem og dagkrem for menn. L'Oreal Men Expert krem og pleieprodukter er utviklet spesielt for menns hud og utvalgt med bestemte ingredienser som pleier huden i ansiktet etter barbering.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus