PREVENSJON

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PREVENSJON

Som mann er det et viktig ansvar å holde rede på sin prevensjon. Det kan vel være at kvinnen bruker en annen form for prevensjon, men med en trygg kondom kan du være sikker på å få optimal beskyttelse under samleie. både når det gjelder å forhindre at kvinnen blir gravid, men også for å sikre både deg selv og din partner mot smitte av seksuelt overførbare sykdommer. Både som mann og kvinne, er det viktig å vurdere hvilken prevensjon man vil bruke, men husk at det er ditt eget ansvar å dyrke trygg sex og huske prevensjon hver gang.

Hvilken prevensjon bør jeg velge?

Hvis du er seksuelt aktiv og ønsker å beskytte deg mot kjønnsykdommer, er det viktig å beskytte deg selv med den riktige typen prevensjon hver gang du har sex. Bruk en kondom for å unngå å bli smittet. En kondom er en av de mest sikre formene for prevensjon. Kondomer både beskytter mot graviditet og kjønnsykdommer.
Her på nettstedet finner du de mest sikre og komfortable kondomene på markedet fra de største prevensjonsproduktene som Pasante og Durex.
Velg kondom som din prevensjon hvis du har mange skiftende partnere, eller hvis du er i et forhold, og kjæresten din ikke vil bruke p-piller, spiral etc. Generelt, velg kondomer som en form for prevensjon for å beskytte deg mot sykdommer.

Kondomer med smak

Det trenger ikke å være kjedelig å bruke prevensjon. Hvis du synes det er morsomt å leke og eksperimentere når du har sex, så velg kondomer med smak, riller, prikker eller noe som kan stimulere under sex og gjøre valget av prevensjon til en fantastisk opplevelse for deg og din partner. Har du noen gang prøvd en kondom med jordbærsmak? Eller en kondom med spor som kan forbedre din seksuelle opplevelse? Tenk på hva du forventer og krever fra din prevensjon og velg den type prevensjon som føles riktig for deg.

Velkommen til Luxplus