Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

GARNIER

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

GARNIER

Garnier

Garnier ble grunnlagt i 1904 av Alfred Amour Garnier, og har i mer enn 100 år skapt unike hårpleieprodukter med planteekstrakter som beskytter håret, samtidig som de renser håret. Oppdraget bak Garnier er å skape de beste produktene og løsningene innen hårpleie og hudpleie.

Garniers utvalg av hårpleieprodukter er laget med nærende ingredienser som fukter håret og virker ekstremt mykgjørende. Garnier dekker mange typer hårprodukter som sjampo som f. eks den velkjente Garnier Fructis med frisk fruktduft, balsam, hårfarge, hårspray og hårstylingsmousse. Uansett hvilket Garnier-hårprodukt du velger, kan du være sikker på å få optimal fuktighet og omsorg til håret ditt, samtidig med at du beskytter hodebunnen.

Garnier hudpleie

Foruten de mange Garnier-hårproduktene har Garnier også skapt en nydelig serie innom hudpleie. Merket dekker også over hudpleieprodukter som bodylotion, bb cream, deodorant spray, solspray, aftersun, selvbruner og mye andet.

Det som virkelig får hår- og hudpleieproduktene fra Garnier til å skille sig ut, er deres gode og friske dufter inspireret av naturens mange skjønne ingredienser, og særlig duften av frisk frukt går igjen i de mange hår og hudpleieproduktene.

Garniers hårfarge

Med Garniers hårfarge kan du få en flott hårfarge, som samtidig fukgter håret ved hjelp av naturlige oljer, og etterlater det med en fantastisk glans. Fargespektret er bredt. Garnier lager hårfarger i alt fra det helt lyse til svort.

Til kroppen anbefaler vi at du prøver en selvbruner-gel fra Garnier, som raskt trenger inn i huden og gir deg en vakker brun sommerfarge. Alle Garnier hud- og hårpleieprodukter er tilgjengelige til en svært billig pris, og du får stor verdi når du kjøper et Garnier-produkt.

GARNIER SHAMPOO

Prøv deg frem blandt Garniers utvalg og finn din nye favoritt-sjampo med en fin fruktig duft, som etter noen få hårvasker kan forvandle håret fra å være trist og filtrert, til å bli mykt og glansfult.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus