Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BARRY M.

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BARRY M.

Barry M.
Barry M er et engelsk sminkemerke laget av Barry Mero i London i 1982. I dag er Barry M Londons største og mest kjente sminkemerke kjent for sine vakre fargede sminkeprodukter som Barry Ms neglelakk, lip-gloss, øyenskygge, konturere, leppestift, pudder, lipliner og mer.

Allerede gjennom 80-tallet, fikk Barry M gjort sitt navn og suksess kjent, med sminkeprodukter som passet til de hotteste fargene i tiden og den vakre sminketrendene De dristige fargevalgene og annerledes sminkeprodukttypene er fortsatt sett blant det brede utvalget av Barry Ms sminke.

Billig Barry M

En av hovedgrunnene til Barry M-makeupens store suksess ligger i det faktum at Barry M skaper høy kvalitets-sminke, men til priser hvor alle kan delta.
Hvis du ikke har prøvd det engelske sminkemerket Barry M før, handler det bare om å komme i gang. Du vil raskt oppdage nye favoritt sminker og neglepleieprodukter som man ikke kan leve uten og bør være i en hver kvinnes sminkepose.

Barry M er sminke for de modige makeupentusiastene som elsker å leke med sminkeutseendet og eksperimentere med mange farger. I dag er Barry M et kult-navn i England og et sminkemerke med tusenvis av engelske fans. Vi er derfor også veldig glade for å presentere Barry M-sminken til de danske kvinnene som ønsker å ta del i Barry Ms flotte og vakre utvalg. Barry M kalles også det mest fargerike sminkemerket, og Barry M skjuler heller ikke det faktum at de er et sminkemerke som er morsomt, lekent og fantasifullt, og som aldri er begrenset av makeupstandarder. Med Barry M-sminke handler det om å spille med farger og skape unike sminkeutseender som skiller seg ut fra mengden.

Slip løs fantasien og lek med sminke og negler med Barry M sminke og de mange billige Barry M-neglelakkene.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.