Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

BARRY M.

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BARRY M.

Barry M.
Barry M er et engelsk sminkemerke laget av Barry Mero i London i 1982. I dag er Barry M Londons største og mest kjente sminkemerke kjent for sine vakre fargede sminkeprodukter som Barry Ms neglelakk, lip-gloss, øyenskygge, konturere, leppestift, pudder, lipliner og mer.

Allerede gjennom 80-tallet, fikk Barry M gjort sitt navn og suksess kjent, med sminkeprodukter som passet til de hotteste fargene i tiden og den vakre sminketrendene De dristige fargevalgene og annerledes sminkeprodukttypene er fortsatt sett blant det brede utvalget av Barry Ms sminke.

Billig Barry M

En av hovedgrunnene til Barry M-makeupens store suksess ligger i det faktum at Barry M skaper høy kvalitets-sminke, men til priser hvor alle kan delta.
Hvis du ikke har prøvd det engelske sminkemerket Barry M før, handler det bare om å komme i gang. Du vil raskt oppdage nye favoritt sminker og neglepleieprodukter som man ikke kan leve uten og bør være i en hver kvinnes sminkepose.

Barry M er sminke for de modige makeupentusiastene som elsker å leke med sminkeutseendet og eksperimentere med mange farger. I dag er Barry M et kult-navn i England og et sminkemerke med tusenvis av engelske fans. Vi er derfor også veldig glade for å presentere Barry M-sminken til de danske kvinnene som ønsker å ta del i Barry Ms flotte og vakre utvalg. Barry M kalles også det mest fargerike sminkemerket, og Barry M skjuler heller ikke det faktum at de er et sminkemerke som er morsomt, lekent og fantasifullt, og som aldri er begrenset av makeupstandarder. Med Barry M-sminke handler det om å spille med farger og skape unike sminkeutseender som skiller seg ut fra mengden.

Slip løs fantasien og lek med sminke og negler med Barry M sminke og de mange billige Barry M-neglelakkene.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus