Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DERMA

Derma PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DERMA

Derma
Derma hudpleie er det naturlige og trygge valget for deg og din familie. Derma er allergivennlig hudpleie uten skadelig kjemi og med spesielt utvalgte milde, organiske ingredienser som pleier huden. Det er viktig å tenke på hvilke hudpleieprodukter man bruker på kroppen din og i ansiktet sitt. Huden er en stort organ som absorberer alt vi tilbyr den. Derfor har Derma skapt flere serier av hudpleieprodukter som er hypoallergene, organiske, parfymefrie, parabenfrie og fargefrie. Kort sagt, Derma er 100% sikker valg når det gjelder å velge den mest forsiktige og milde hudpleie. Alle hudpleieprodukter, kremer, såper og baby-hudpleie fra Derma er Svanemerket, organisk og skapt i samarbeid med Astma-Allergi Danmark. Derma er derfor rene og milde produkter som kan brukes av barn og voksne med sensitiv hud.

Allergi-vennlig og organisk hudpleie fra Derma

De mange hudpleieseriene fra Derma er laget for å matche hele familiens behov for allergi-vennlig hudpleie. Prøv Derma Eco Baby-serien for familiens minste. Derma baby-hudpleieprodukter er blant de mest sikre og godkjente babykremer og hudpleieprodukter på markedet, og inneholder bare de mildeste, organiske ingrediensene som forsiktig pleier og myker opp den delikate barnets hud.
For kvinner har Derma-hudpleie skapt en unik serie kremer, shower-gels, kluter, sjampo, deodoranter og mye mer som igjen fokuserer på natur og miljø. Derma hudpleie-serien for kvinner er basert på organiske luksus ingredienser som aloe vera, shea smør, vitamin E, mandelolje og aprikos. Duftfri, parabenfri og veldig deilig.

Kremer uten parfymer og parabener

Uansett hvilken hudpleieserie fra Derma du foretrekker, velger du Derma, garanterer vi produkter som inneholder kun naturlige milde ingredienser med en hensikt. For Derma er det viktig at hver ingrediens gjør en forskjell for huden uten å være skadelig. Derfor er alle Derma-produkter organiske, 100% parfymefrie, 100% fri for parabener, uten skadelige fargestoffer og utviklet slik at selv folk som lider av allergi eller har spesielt følsom hud, kan dra nytte av de gode egenskapene til Derma-serien.

I tillegg er det viktig å nevne Derma solkrem som er et imponerende utvalg av allergivenlig solkrem for hele familien. Pass på at solkremen din er uten skadelig kjemi, men samtidig beskytter du og din familie optimalt fra solens stråler. Derma Sun-serien er solkrem til barn og voksne uten parfymer og parabener. Bare det beste for deg og dine barn.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus