Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

DERMA

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DERMA

Derma
Derma er sertifisert hudpleie uten skadelige stoffer som parabener, parfyme og fargestoffer. Derma produkter er alle økomerket og har Astma og Allergi Danmark merket. Produktene kommer i forskjellige serier, så det er noe som passer alle sitt behov. Derma har også en serie spesielt utviklet til babyer og en serie med solkrem. Både Baby og Woman serien er til og med sertifisert av Ecosert.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.