Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

GOSH

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

GOSH

GOSH

GOSH Copenhagen er et dansk familieeid selskap, grunnlagt i 1945. Faktisk startet GOSH som et farmasøytisk selskap, men i 1979 ble det utvidet til å omfatte kosmetikk som i dag er deres primære fokus. GOSH blir solgt i over 80 land, og har dermed tatt opp kampen med de store internasjonale sminkeprodusentene.

GOSH er heller ikke testet på dyr og kan brukes av vegetarianere og veganere.

GOSHs produktutvikling, produksjon og distribusjon foregår i Danmark, fordi det er viktig for selskapet at produktene reflekterer deres identitet og verdier. Videre er det viktig for GOSH at alle produkter lever opp til ønsket kvalitet, så det er de beste produktene forbrukere kjøper når de blant annet kjøper sminke- og hudpleieprodukter fra GOSH.

GOSH-sminke

GOSH har et bredt utvalg, som involverer, i tillegg til sminke, hårpleieprodukter, hudpleieprodukter og kroppspleieprodukter. GOSH har også tatt andre merker under sine vinger og hjelper dem med alt fra idé til salg.

GOSH er blant trendsetterene når nye produkter kommer på markedet, og er dermed inkludert i den nyeste skjønnhetsmote. Og det krever litt i et marked hvor forbrukerne endrer sin smak og holdning fra en dag til den neste.

GOSH er best kjent for sitt fargerike univers med edge som er morsomt å bruke. Med GOSH sminke er det mulig å få akkurat det sminkeutseendet man vil ha. Enten man vil fokusere på å skape den perfekte basen i form av primer, foundation og concealer, eller om du vil fokusere på å lage noen intense øyne, eller store og fargerike lepper, ja, har GOSH har absolutt det du trenger for å laget det rette utseendet.

Billig sminke fra GOSH

Her finner du vårt store utvalg av deilig sminke fra GOSH. Det er for morros skyld at GOSHs motto er "Make your impression". Så kjøp billige GOSH-sminkeprodukter hos Luxplus i dag og gå ut og bli lagt merke til.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus