Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

NYX

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

NYX

NYX

NYX er et sminkemerke som har tatt sminkeverdenen med storm - både blant profesjonelle sminkeartister og vanlige forbrukere. NYX har klart å lage et produkutvalg som passer til alle makeup-elskere, alt fra flytende leppestifter til paletter av alle farger og nyanser.

NYX Kosmetikk i Danmark

Kvinnen og makeup-artisten bak det amerikanske sminkemerket Toni Ko, grunnla NYX i 1999 i Los Angeles. Opprinnelig var NYX bare for profesjonelle makeup-artister, men Toni Ko valgte senere å selge NYX til butikker. Navnet NYX kommer fra gresk mytologi, der "nattens gudinne" ble kalt Nyx, og var kjent for både symboliserende kraft og skjønnhet, som også er egenskaper Toni Ko har valgt å gjengi i sine produkter. I 2015 ble NYX Cosmetics solgt til Loreal, som også eier det i dag. Ikke mange i Danmark forhandler NYX, men nå kan du kjøpe dem her hos oss, og vi er veldig stolte av det.

Billige NYX

NYXs sortiment utstråler sminke av høy kvalitet, som kan brukes til hverdag og feiring. Prisene er imidlertid på et nivå hvor de fleste kan delta. Det er både mulig å skjeie ut med ville farger i palettene, eller å sette en nøytral hverdagsmakeup. NYX-serien er fullpakket med basis-produkter som raskt blir favoritter. Dette inkluderer de forskjellige leppeproduktene fra NYX, som Matte Lip Cream, Spenning Lipstick, og andre lip-glosser. Men det er ikke bare leppeprodukter som NYX mestrer. Også deres contouring-sminke er blant NYXs mange bestselgere.

Hos Luxplus har vi NYX sminke billig. Vi gir store besparelser, slik at NYX er enda mer budsjettvennlig.

NYX-sminke

Det er mulig å lage alle slags looks med sminke fra NYX, for eksempel smokey-eyes, perfekte lepper, konturering osv. Produktene er så enkle å håndtere at du raskt føler deg som en profesjonell makeup-artist. Det er morsomt å leke med sminke og lage forskjellige utseender.

Mange skjønnhetsbloggere og sminkeartister sverger til NYX. De har prøvd det som noen av de første, og anbefalte det til andre. Det er den beste og mest pålitelige måten å skape reklame på, og noen av grunnene til at NYX er blitt så populær - det er troverdig!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.