Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

NYX

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

NYX

NYX

NYX er et merke innen makup som har tatt  verdenen med storm, både blant profesjonelle makeupartister og vanlige forbrukere. NYX har klart å lage et produkutvalg som passer til alle elskere av makeup, alt fra flytende leppestifter til paletter av alle farger og nyanser.

NYX Cosmetics har noe for alle

Kvinnen og makeupartisten bak det amerikanske sminkemerket Toni Ko, grunnla NYX i 1999 i Los Angeles. Opprinnelig var NYX bare for profesjonelle makeupartister, men Toni Ko valgte senere å selge NYX til butikker. Navnet NYX kommer fra gresk mytologi, der "nattens gudinne" ble kalt Nyx, og er kjent for å symbolisere styrke og skjønnhet, som også er egenskaper Toni Ko har valgt å gjengi i sine produkter. I 2015 ble NYX Cosmetics solgt til Loreal, som også eier det i dag. Ikke mange i Norge forhandler NYX, men nå kan du kjøpe dem her hos oss, og vi er veldig stolte av det.

NYX er rimelig

NYX sitt sortiment utstråler sminke av høy kvalitet, som kan brukes til hverdag og fest. Prisene er imidlertid på et nivå som de fleste har råd til å kjøpe. Det er både mulig å skjeie ut med ville farger i palettene, eller å sette en nøytral hverdagsmakeup. NYX-serien er fullpakket med basis-produkter som raskt blir favoritter. Dette inkluderer de forskjellige leppeproduktene fra NYX, som Matte Lip Cream, High Voltage-serien, Liquid Suede Cream samt lipglosser fra Butter Gloss-serien. Men det er ikke bare leppeprodukter som NYX mestrer. Også deres konturering-makeup er blant NYXs mange bestselgere.

Hos Luxplus har vi NYX sminke billig. Vi gir deg store rabatter, slik at NYX er enda mer budsjettvennlig.

Makeup fra NYX

Det er mulig å lage alle slags looks med makeup fra NYX, for eksempel smokey eyes, perfekte lepper, konturering osv. Produktene er så enkle å håndtere at du raskt føler deg som en profesjonell makeup-artist. Det er morsomt å leke med sminke og prøve ut forskjellige looks.

Mange skjønnhetsbloggere og makuepartister sverger til NYX. De har prøvd det som noen av de første, og anbefalt det videre til andre. Det er den beste og mest pålitelige måten å skape reklame på, og noen av grunnene til at NYX er blitt så populært, fordi det er troverdig!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.