Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

Paul Mitchell PÅ VEI TIL LAGERET

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PAUL MITCHELL

Paul Mitchell

Paul Mitchell er et merke som spesialiserer seg på luksuriøse hårpleie-serier, både med hensyn til miljø og natur. Alle Paul Mitchells hårprodukter er utviklet fra naturlige vannløselige ingredienser, nettopp fordi merkevaren er svært miljøbevisst. Paul Mitchell var en kjent frisør som, allerede som 18 år gammel, vant internasjonale frisørkonkurranser, og ble anerkjent for sitt store talent innom hårstyling. Som 24-årig eide Paul Mitchell to frisørsalonger, og satte hurtig fart i drømmen om å skape flott hårpleie til frisørsalonger over hele verden.

I dag er Paul Mitchell en av de raskest voksende hårpleiebedriftene. I USA alene er det mer enn 90.000 frisørsalonger som selger Paul Mitchells hårpleie- og hår stylingprodukter, og de mange Paul Mitchell hårpleieseriene dekker nå mer enn 70 forskjellige hårprodukter.

Paul Mitchell hårpleie

Paul Mitchell lager mange forskjellige serier, ettersom hår kan være veldig annerledes og derfor trenger en forskjellig type omsorg. Noen av de mest populære serien inkluderer Paul Mitchell Tea Tree, Paul Mitchell Color Care og Paul Mitchell Original.

Du kan alltid kjenne et Paul Mitchell-produkt på det enkle og stilige designet som ikke bare ser deilig ut, men også er det. Paul Mitchells merkevare er en favoritt hos mange frisører fordi det er profesjonell hårpleie og styling for håret som faktisk gjør en forskjell for håret. I det brede utvalget av hårpleieprodukter finner du sjampo, balsam, hårkurer, hårserum, heat protection, saltvannspray, krøllkrem og mange fler deilige, billige hårstyling- og hårpleieprodukter fra Paul Mitchell.

Hårpleieprodukter for alle typer hår fra Paul Mitchell

Flere profesjonelle frisører jobber bak Paul Mitchells merkevare for å skape de beste hårpleieproduktene som både kan brukes i frisørsalonger og hjemme, og som også kan brukes av personer med alle slags hår. Uansett om du har krøllete hår, glatt hår, tørt hår, farget hår, slitt hår, bleket hår eller noe annet, kan du sikkert finne et nytt favoritt-hårprodukt blant Paul Mitchells store utvalg. I det minste er vi sikre på at du enkelt kan finne et produkt som kan gjøre underverk for håret ditt her.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus