Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

PIZ BUIN

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PIZ BUIN

Piz Buin
Når solen skinner og sommeren er på vei, er det på tide å overveie hvilken solkrem og solprodukter du vil beskytte kroppen mot solens solstråler med. Piz Buin er et av merkene som har spesialisert seg innen solbeskyttelse. Piz Buin ble utviklet av kjemistudenten Frans Greiter etter at han ble solbrent på en klatretur i 1938. Ideen om utvikle en krem som lagde en beskyttende hinne mot solen var født. Den første kremen ble utviklet i 1946 og fikk navnet "Gletscher creme". I dag, mer enn 65 år senere, er Piz Buin blitt et verdenskjent merke, som gir eksklusiv solbeskyttelse til alle som elsker å være ute i solen. Gjennom de siste syv tiårene har Piz Buin vært banebrytende innenfor utviklingen av solpleie, og hvert år lanserer Piz Buin et nytt og spennede produkt. Det siste skuddet på stammen er Protect & Cool, som er en solmousse som absorberes raskt og ikke føles klebrig. Moussen kjennes lett og deilig kjølende på huden. Er du en av dem som ikke kan oppholde deg så lenge ut i solen på grunn av sensitiv hud, så prøv Allergy til sensitiv hud, eller Tan & Protect-serien, som hjelper deg med å raskt oppnå farge. Piz Buin har et stort sortiment, bestående av flere forskjellige serier. Hos Luxplus kan du finne mange av disse produktene. Du kan for eksempel forsøke Wet Skin eller Instant Glow, som utover å beskytte deg, også gir deg en vakker glød. Alle solproduktene fra Piz Buin har både UVA- og UVB-beskyttelse, og er uten parabener. Med Piz Buin solbeskyttelse kan du trygt nyte solens stråler. Du bør uansett søke deg til skyggen når solen er sterkest mellom 12-15. Husk å beskytte deg med en god solfaktor for å unngå overeksponering. Piz Buin produserer solkrem med både lav og høy solfaktor, slik at du kan unngå solbrenthet, hurtig aldring eller større forbrenninger. Piz Buin beskytter ikke bare huden, men tilfører også huden din E-vitamin og fuktighet. Luxplus har både solkrem, oljesprays til både ansikt og kropp, samt after sun, som beskytter og pleier huden etter at du har vært i solen. Piz Buin er et av de merkene innenfor solkrem, som du ikke kommer utenom. Sjekk ut de forskjellige produktene fra Piz Buin på Luxplus. God fornøyelse!
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus