Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

REVOLUTION

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

REVOLUTION

Revolution
Revolution Makeup er et nytt sminkemerke fra London som spesialiserer seg på å produsere billig sminke som alle har råd til. Men Makeup Revolution, til tross for de ekstremt billige prisene, er absolutt ikke et sminkemerke som går på kompromis med kvaliteten hos de mange sminkeproduktene. I Revolution makeup-serien finner du billige leppestifter, foundation, vakre øyenskygger, god og langvarig lip-gloss, leppestifter og mye mer. Det fantastiske og unike ved Revolution Makeup er at produktene er så billige at du nå har råd til å kjøpe og eksperimentere med en rekke farger og produkttyper.

Revolution Makeup har som mål å revolusjonere sminkeverdenen og måten vi bruker og kjøper sminke på. I stedet for å begrense seg til ett sminkeprodukt, kan alle nå velge mellom hundrevis av vakre øyenskyggefarger, eller variere ens leppestift eller lipgloss i henhold til stemning, sesong eller anledning.

Revolution makeup palett

Revolution Makeup har allerede laget flere ikoniske produkter som raskt har blitt bestselgere i London, men er nå også er tilgjengelige her. Det er spesielt Revolusjonens sinkepalleter som har tatt Danmark med storm. Revolution har både laget et hav av øyeskygge-paletter, med de varmeste blant tidnes nysner. Men de har også laget paletter til kontur og rouge, noe som sikrer et lekkert look hver gang.

Du kan også handle blant Revolutions Amazing Lipsticks, som er tilgjengelige i mange røde nyanser, nude eller korall.

Billig Revolution Makeup

Med de mange gode tilbudene på Revolution Makeup, kan du raskt lage din egen unike makeup-samling og leke med sminke til både hverdag og fest. Revolution Makeup er sminkemerket for de som leter etter billig sminke som ser ut som en million. Resultatet er et deilig og moderne utseende.

Revolution har allerede nådd sitt mål om å revolusjonere sminkemarkedet, og fortsetter å skape fantastiske nye farger og sminkeprodukter som hver makeupelsker bare må eie.

En ting er sikkert, Makeup Revolution, til tross for deres brede utvalg og priser, har på ingen måte kompromittert med kvaliteten. Produktene er laget av en rekke fagfolk, med de fineste ingrediensene som har høy ytelse og super holdbarhet. I tillegg har ingen av produktene blitt testet på dyr. Gjør litt ekstra ut av hverdagen med Revolution sminke. 

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus