Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
10 pakkekalender tips - til under 50 kr 🎁

10 pakkekalender tips - til under 50 kr 🎁

Av Luxplus
Skal du lage en hjemmelaget pakkekalender til en venninne, mor eller søster? I denne artikkelen får du 10 pakkekalender tips

Julen handler om å gi, og ingenting er hyggeligere enn å gi en personlig pakkekalender til en du er glad i. Skal det være en pakkekalender med 24 små gaver, kan det være at kreativiteten tar slutt på et tidspunkt. Men frykt ikke! I denne artikkelen får du tips til 10 pakkekalender tips på smågaver du kan legge i pakkekalenderen. Alle gavene koster under 50 kr, og det er noe for enhver smak!

Mangler du en fin julegave til han eller henne, kan du få noen gode tips og gaveidéer her: 

 🎁 10 julegaver til han under 600 kr
 🎁 11 julegaver til henne under 600 kr


1). Spangsberg - Juleskum

Julegodteri hører til adventstiden og julen, og hvertfall dette deilige juleskumet fra Spangsberg. I denne posen får du små, søte nissefigurer med jordbær og vanilje smak. En ekte juleklassiker som faller i smak hos både voksne og barn. 

 🎅🏼 Kjøp juleskum her


2). Dove - Silky Pampering Body Cream

Denne kroppskremen fra Dove er en ekte klassiker! Den etterlater huden silkemyk og glødende, og med masse fukt. Denne fyldige kroppskremen har en deilig duft og krydrer hverdagen med litt luksus. 

🎅🏼 Kjøp Dove Silky Pampering Body Cream her3). Batiste - Original Dry Shampoo

En tørrsjampo burde alle ha stående hjemme, fordi den fungerer som en ekte life saver i hverdagen. Denne prisvinnende tørrsjampoen gjør at du enkelt kan friske opp håret mellom hårvaskene. En tørrsjampo fra Batiste gir i tillegg håret tekstur, fylde og forfriskende duft. Dette er en garantert suksess i pakkekalenderen!

4). Stardrops - The Pink Stuff Cleaning Paste

Har du enda ikke prøvd The pink stuff, er det sannelig på tide. Dette super populære rengjøringsproduktet kan brukes på nesten alle overflater, inneholder ingen sterke kjemikalier og etterlater området skinnende rent. I tillegg er mirakelproduktet vegansk. The Pink Stuff Cleaning Paste er en morsom og praktisk gaveidé.

🎅🏼Kjøp The Pink Stuff Cleaning Paste her5). Invisibobble - Original Crystal Clear

Med hårstrikk fra Invisibobble kan du skape julens fineste frisyrer, helt uten å skade håret. Hårstrikkene fra Invisibobble har en unik spiralform, som gir et jevnt og sterkt grep i håret. Disse hårstrikkene er designet for å ikke knekke hårstrå, etterlate spor i håret, eller skli ut i løpet av dagen. Skal du lage en pakkekalender til en med langt hår, må du ta med hårstrikk fra Invisibobble!

🎅🏼 Kjøp Invisibobble Orginal Crystal Clear her6). I Love Cosmetics - Bath & Shower Creme Strawberries & Cream

Ingenting er bedre enn dusj og badeprodukter med en uimotståelig duft, og dersom mottakeren elsker søte dufter er dette dusj og badeskummet fra I Love Cosmetics helt perfekt. Bath & Shower Creme Strawberries & Cream etterlater huden fuktet og silkemyk, med en herlig duft av søte jordbær og krem.

7). Dove - Acai Berry And Waterlily Deospray

De fleste av oss bruker deodorant hver eneste dag, og det er derfor super praktisk å få en deodorant i pakkekalenderen. Denne deosprayen fra Dove har en fofriskende duft av acaibær og vannlilje, samt beskytter deg i opptil 48 timer mot dårlig lukt og svette. Den fuktgivende formelen inneholder ¼ fuktighetskrem og ingen alkohol. 

8). Maybelline - Fast Gel Nail Polish 12 Rebel Red

En rød neglelakk er en klassiker året rundt, men rødt er også julens farge. Derfor er det en god idé å gi en rød neglelakk i pakkekalenderen. Denne neglelakken fra Maybelline har en hurtigtørkende formel og har en gellack-lignende finish, helt uten bruk av UV-lampe! Få julens flotteste negler med skinnende rød neglelakk, det hører bare julen til. 

🎅🏼 Maybelline Fast Gel Nail Polish 12 Rebel Red her9). So Eco - Exfoliating Gloves

Mellom alt julestresset i desember må det også være tid til litt egenpleie. So Eco Exfoliating Gloves er skrubbehansker produsert med omtanke for miljøet. Mange bruker litt ekstra selvbruning før julens festligheter og julebord, og da er en god omgang skrubb et must! 

🎅🏼 Kjøp So Eco Exfoliating Gloves her10). Holika Holika -  Pure Essence Mask sheet

Alle blir glad for å motta en sheet mask, og særlig en fra Holika Holika. Denne sheet masken med avocado er perfekt for en tørr og gusten vinterhud. Ansiktsmasken gir huden et kjærkomment fuktboost, perfekt for en avslappende kveld med egenpleie eller før julefesten, for litt ekstra glød. 

🎅🏼 Kjøp Holika Holika Pure Essence Mask sheet her


Flere gode tips til pakkekalenderen

Andre gode ideer til en pakkekalender er sjampo og balsam, renseservietter, leppepomade, håndkrem, duftlys eller små sminkeprodukter

Ikke glem å unn deg selv en fin julekalender, se vårt utvalg her!

Er du medlem av luxplus trenger det ikke å koste mye og lage en pakkekalender! Vi trekker alltid en god del av normalprisen og du får i tillegg gratis frakt på alle dine bestillinger. 

Gjør julen litt enklere og billigere med Luxplus. 

Velkommen til Luxplus