Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Høstens hotteste makeup-trender 2022

Høstens hotteste makeup-trender 2022

Av Wilma Olsson | Influencer
Er du oppdatert på høstens beauty-trender? Så les videre her og bli klokere på høstens hotteste trends!

Sommeren er ved veis ende og høsten er rett rundt hjørnet. Inntil videre kan vi konkludere med at året 2022 er inspirert av 90-tallets forskjellige stilarter. Både når det kommer til hår, makeup og klær og denne høsten ser ut til å fortsette på samme spor. Når det kommer til makeup og skjønnhet, forventes det av denne sesongen flere hybridprodukter med masse fukt, naturlige bryn, blanke lepper, smokey eyeliner, masse glød og mere til. Her har vi samlet de hotteste trendene innen makeup, som du bør investere i denne høsten og vi deler selvfølgelig de beste produktene med deg, så du kan være med på moten!

Hybrid makeup

Hybrid makeup er den helt store trend i år. "Hybrid" henviser til produkter som kombinerer hudpleie og sminke. Sminken vil da inneholder aktive ingredienser, som vi ofte finner i hudpleieprodukter. En kombinasjon av makeupprodukter som hjelper deg med å skape The Clean Girl makeup-look - en sminke-look, der sunn hud og et naturlig utseende er i fokus.

For å skape et Clean Girl makeup-look skal du gå etter en foundation som er rik på den populære ingrediensen hyaluronsyre. Ønsker du en lettere dekkevne kan du bruke en lett BB-cream eller CC cream. Glem ikke å fugte huden med en ansiktskrem, før du påfører basen. Det gir et jevnere, holdbart og sunt dewy-look. Cliniques BB & CC cream gir deg alt og enda mer, når det kommer til en strålende base! Se utvalget - her.

Blush, baby blush

Sunne, rosenrøde kinn er virkelig noe du burde satse på denne høsten. Fremhev dine kinn med en blush full av skimmer. Påfør den på kinnene, nesen og opp mot tinningen for et sunt og friskt utseende, samtidig med at du får en lett solbrun-look. For et så naturligt look som mulig anbefaler vi en cream blush. Du finner Luxplus sitt utvalg av cream blush - her.

Naturlige bryn

Si farvel til "brows on fleek"-perioden. Nå er alt fokus på bryn som skal være så naturlig som mulig. Velg en naturlig øyenbrynsfarge, børst opp og sett dine bryn på plass med en klar eller farget øyenbrynsgele. NYX har et stort utvalg av gode øyenbrynsgele til lave priser. Se dem her.

Vil du ut av din komfortsone og prøve noe helt nytt, så hopp med på Kendall Jenner-trenden med bleika øyenbryn. Vi så Kendall Jenner bære det på Met Gala, hvor de lyse øyenbryn etterfølgende gikk viralt på internett. Alt du trenger er Refectocil Brow Bleaching 0 Blonde, og du er klar til å rocke dine lyse bryn til det maksimale!

Blanke lepper

Glød glød glød! Det er ikke lengre bare din hud, som skal skinne, men også dine lepper. Velg en vakker, naturlig rosa farge med masse glans, eller hvorfor ikke gå all the way med en rød eller bordeaux leppestift. Avslutt ditt leppe-look med en skinnende lipgloss, som får leppene til å se ekstra saftig ut. Det vil helt sikkert sette prikken over i'en på høstlooken. Maybelline Lifter Gloss er lipglossen du trenger for å få leppene til å skinne!

Cat-eyes

Mørkere tider betyr mørkere øyne! Med en sort eller brun eyeliner kommer du langt. Alt du trenger er en eyelinerpen langs vippekanten og deretter en vinklet øyenskyggebørste til å sote ut og skape en ‘winged’. Lekkert, meget enkelt og utroligt trendy! Det kan ikke bli bedre!

Bronzer på øynene

Brune, enkle og jordfargete toner er noe du bør satse på denne høsten. Match øyenskyggen med din bronzer, eller hvorfor ikke bruke din bronzer som øyenskygge? Påfør bronzer med en bronzerbørste eller ta en øyenskygge og fokuser kun på øynene. Tilføy en brun eyeliner, og du har tre makeup-trends i ett. Technic Eyeshadow Palette Brownie Points har alle fargene du trenger for å få looken, som matcher høstens palett.

Som medlem av Luxplus sørger vi alltid for å slå en betragtelig del av prisen for deg, så alle kan nyte våre fantastiske produkter uten å tømme lommeboka. Ta en titt på Luxplus utvalg av billig makeup her og shop alle dine favoritt produkter i dag!

Velkommen til Luxplus