Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
The Clean Girl-look: Få den hotteste make-up trenden akkurat nå

The Clean Girl-look: Få den hotteste make-up trenden akkurat nå

Av Wilma Olsson | Influencer
Vil du fremheve dine naturlige trekk og få huden til å gløde? Les videre her, å finn ut hvordan du får den hotteste makeup-trenden akkurat nå.

Hvis du er en hyppig bruker av TikTok, har du garantert ikke gått glipp av den hotteste makeup-trenden, som har tatt verden med storm, The Clean Girl-look. Vi har sett Hailey Bieber, Bella Hadid, Zendaya og Kendall Jenner bære den. En frisk og glødende hud, naturlig sminke og håret i en stram knute.

Men hvordan får du den naturlige Clean Girl makeup-look? Les videre i denne artikkelen, hvor jeg guider dig trinn-for-trinn!

Trinn 1. Forbered huden med din hudpleierutine

Start med at rense og eksfoliere huden med en Garnier ansiktsrens for å fjerne alle urenheter, smuss og makeuprester i ansiktet. Følg deretter opp med en ekstra fuktgivende ansiktskrem. Embryolisse har et fantastisk utvalg av ansiktskremer, som du kan se nærmere på her! Hvilken ansiktskrem du velger er viktig, da den er med til å danne grunnlaget for din Clean makeup-look. Målet med denne makeup-looken er å se så naturlig hydrert og fuktet ut som mulig. Glem ikke å beskytte huden mot solen med en god solkrem.

Trinn 2. Bruker du ikke primer, er det en forbrytelse

Når din hud er forberedt og klar, er det på tide med primer! Primer er et must for å få din makeup til å holde hele dagen. I dette tilfelle skal det helst være en primer formuleret med lette partikler for å lysne huden og gi deg: That glow! NYX har et stort utvalg av gode primere til gode priser - finn dem her!

Trinn 3. Naturlig base

I denne looken dropper vi foundation og går direkte til concealer. Da looken skal være minimal og naturlig, bør du kun dekke områdene, som virkelig er nødvendig. Påfør litt concealer under øynene, rundt nesen, på haken og på de områdene der du har flekker, urenheter eller andre ujevnheter. For å løfte ansiktet kan du påføre en linje concealer under øyet i den ytterste øyekroken mot øyenbrynet og deretter blende godt ut. Det vil skape en illusjon av åpne og friske øyne. Se Luxplus-utvalget av concealer her!Trinn 4. kremprodukter

I stedet for en tung base med contour- og pudderprodukter bør du investere i lette kremprodukter. Påfør litt cream bronzer, forsiktig under kinnbeina, på pannen og på kjevelinjen for å slanke og fremheve dine beste trekk.

Påfør deretter en pen rosa cream blush fra Milani over nesen og ut over kinnene for å skape et frisk og sunt look. Du kan også påføre litt blush under øynene for et mere solkysset look. Men husk -  less is more.

  • Flytende highlighter

Neste trinn er å påføre flytende highlighter på det øverste av dine kinnben. Highlighteren er med til å sette prikken over i’en på basen. Du kan påføre highlighter på kinnbeina, neseryggen, brynsbenet og amorbuen, for å lysne og fremheve dine trekk enda mer med en vakker glød. Vi kan varmt anbefale Flawless Chisel Cheeks Contour Creams fra Barry M. Du får både bronzer og highlighter i ett!

Trinn. 5 Naturlige øyenbryn

Si farvel til øyenbryn on fleek-perioden og ønsk velkommen naturlige øjenbryn. For å få The Clean Girl-look skal sminken være så naturlig som mulig, og det gjelder også dine bryn. Børst dine bryn i den riktige vinkel og bruk en øyenbrynsgele for et holdbart look. Fyll inn eventuelle hull i øyenbrynet med en tynn brynsblyant. Men unngå å gjøre dine bryn for markerte, da det vil gi deg et for hardt uttrykk. Se Isadora's utvalg av brynprodukter og kjøp din favoritt i dag til en utrolig god pris. Du kan finne dem - her.

Trinn. 6 Dype øyne

Nå er det på tide å fremheve dine vakre øyne med en dybde av varme toner i globallinjen. Et tips er å påføre din cream blush eller bronzer som øyenskygge og blende den oppover og utover mot brynet. Påfør deretter en naturlig, tynn eyeliner og skap en svak wing for å fremheve vippekanten. En eyeliner, som holder hele dagen uten å falme, er elf Intense Ink Eyeliner Blackest Black. Avslutt deretter med en naturlig mascara fra f.eks Maybelline eller L’Oreal. Du kan se vårt aktuelle tilbud på mascara - her.

Trinn 7. Blanke lepper

Sist men ikke minst! Lepper! Og de skal selvfølgelig også skinne. Start med å markere dine lepper med en lipliner fra f.eks. Isadora, som du kan finne her. Avslutt deretter din Clean Girl -look med en nøytral lip gloss!

Hvis du vil matche Clean Girl Look med dine negler, kan du lese mer om hvordan du får Hailey Bieber's populære Glazed Donut negler i artikkelen - her.

Du er nå klar til å fange dagen med et glødende Clean Girl -look. Du vil garantert få alles oppmerksomhet!


Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer