Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Lær forskjellen på BB Cream, CC Cream og DD Cream!

Lær forskjellen på BB Cream, CC Cream og DD Cream!

Av Marte Skinlo Gundersen|Kosmetolog
Du har garantert allerede hørt om BB Cream, men kanskje ikke CC Cream og DD Cream. Vet du egentlig hva disse tre produktene er, og hva de kan?

Med jevne mellomrom blir det lansert nye skjønnhetsprodukter, både innen hudpleie og makeup. Men ikke alle nyheter får lov til å bli, fordi de ikke lever opp til dagens høye standard. Et produkt som har blitt hengende siden det ble lansert, og er like populært som da det kom ut er BB Cream - og vi forstår godt hvorfor! Men i løpet av de siste årene har også CC Cream og DD Cream blitt lansert. Så hva er egentlig BB Cream, CC Cream og DD Cream? Og hva er forskjellen? Svarene på alle spørsmålene får du her!

Hva er BB Cream, CC Cream og DD Cream?

Alle disse tre produktene har til felles at de kombinerer det beste fra hudpleie og makeup. BB Cream kommer originalt fra Korea, som alltid er et skritt lengre fremme enn vesten når det kommer til den nyeste teknologien og utvikling av skjønnhetsprodukter.

I en travel hverdag er det den perfekte løsning når du skal tidlig opp på skole eller jobb. BB Cream, CC Cream og DD Cream kan noenlunde det samme, men har likevel noen ulikheter. Alle tre produkter dekker huden, og fungerer som en erstatning for foundation. I tillegg har de pleiende egenskaper som huden din vil nyte godt av. Det skal nevnes at de ulike merkene, selvfølgelig kan ha individuelle forskjeller. 

BB Cream

BB cream står for “Beauty Balm” eller “Blemish Balm”. I tillegg til å ha en lett dekkevne inneholder de fleste BB creams fuktgivende ingredienser, som f.eks hyaluronsyre, panthenol eller glyserin. BB Creams inneholder også andre nærende ingredienser som, ulike vitaminer, mineraler og antioksidanter. Etter at du har påført din BB cream vil du straks kunne se at huden virker jevnere, friskere og har en vakker glød

TIPS: Se gjerne etter en BB cream som inneholder en høy solfaktor, så er du godt beskyttet i løpet av dagen. 

Luxplus topp 3 BB cream

  1. Garnier BB Cream Classic 
  2. L'oreal BB c'est magic cream
  3. Embryolisse BB Cream SPF20

Bonus: Lær de 7 viktigste trinnene til den perfekte hudpleierutinen - her.

CC Cream

Foretrekker du en høyere dekkevne, eller sliter med røde områder og flekker i ansiktet er CC Cream det riktige valg for deg. CC Cream betyr nemlig “colour corrector”, eller “ complexion corrector”. I tillegg til de pleiende ingrediensene og de gode egenskapene du finner i en BB Cream, korrigere en CC Cream huden. Sliter du med rødhet, flekker, pigmentflekker, uren hud eller mørke ringer under øynene, som du ønsker å dekke til, vil en CC Cream være et supert valg for deg. 

DD Cream

Hva om vi kunne kombinere en BB Cream og en CC cream? Få alle de pleiende egenskapene fra en BB Cream og samtidig den gode dekkevnen fra en CC cream? Hvis det høres fristende ut, har du funnet din match i en DD Cream. I tillegg til å kombinere det beste fra to verdener, beskytter en DD Cream ekstra godt. DD Cream står nemlig for  "Dynamic Do-All", “Daily Defence” eller Double Duty” cream. Den ekstra beskyttelsen kommer blant annet fra, at en DD Cream ofte har en høyere solfaktor enn både BB Cream og CC Cream.

Er du usikker på hvilken hudtype du har? Les vår artikkel om hudtyper og hvilken hudpleie du burde bruke skrevet av vår skjønnhetsekspert. 

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer