Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Hudpleierutine

7 trinn til den perfekte hudpleierutinen

Av Wilma Olsson |Skjønnhetsekspert
Har du styr på hudpleierutinen? Her er alle trinnene, du trenger for å få den perfekte hudpleierutinen.

En god hudpleierutine er avgjørende, når det kommer til din hud. Men det kan være vanskelig å vite, hvor du skal starte, og hvilket produkt du skal starte og avslutte med. Men bare rolig, vi hjelper deg! I denne artikkelen lærer du alle de viktige trinnene samt, hvilke hudpleieprodukter du burde bruke for å få den perfekte rutinen!Trinn 1. Ansiktsrens

Grunnlaget for en sunn og velpleiet hud er et rent ansikt. I dette trinnet fjerner du makeup, overflødig smuss, svette og gamle hudceller, som har samlet seg på huden i løpet av dagen. Du kan enkelt rense huden med dine hender med sirkulære bevegelser, eller ved hjelp av bomullspads. For en enda dypere rengjøring vil jeg anbefale et renseapparat fra Foreo. Du finner dem - her!


Trinn 2. Toner

En toner hjelper med å fjerne rester av makeup og urenheter, som ikke blir fjernet av ansiktsrensen, samtidig med at toneren nærer huden, fukter og gjenoppretter hudens pH-balanse. Påfør toneren på litt bomull og stryk den forsiktig over hele ansiktet. Unngå øyeområdet. Bruk en tonic fra f.eks Garnier eller Bioderma og legg merke til, hvor ren og sunn din hud blir.


Trinn 3. Serum

Nå som din hud er helt ren og frisk, er det tid til å booste den med fukt. Et serum er normalt melke- eller vannbasert og er beriket med aktive ingredienser. Et serum er med til å øke produksjonen av kollagen i huden og balansere hudens funksjoner i dybden. Se nærmere på Face Facts utvalg av serum. De er både budsjettvennlig og effektive - bedre blir det ikke! Påfør serumet på dine fingre eller direkte på ansiktet og masser det inn i ditt ansikt.


Trinn 4. Øyekrem

Glem ikke øynene! Huden rundt øynene er like så viktig å pleie, som resten av ansiktet. En øyekrem hjelper med å minimere synligheten av mørke ringer, poser og fine linjer under øynene og gir deg raskt et friskere og mer våkent look. Det er virkelig din beste venn i nøden etter søvnløse netter. Gå all-in og invester i en fantastisk øyekrem fra Peter Thomas Roth eller ta en titt på Eveline’s utvalg av billige øyekremer. Påfør din øyekrem forsiktig rundt øynene med din ringfinger.


Trinn 5. Ansiktskrem

Det kommer ikke som en overraskelse, at FUKT,FUKT, FUKT er det absolutt viktigste for en sunn hud. Derfor er ansiktskrem et must-have i din daglige hudpleierutine, da den hjelper med å gjenoppbygge hudens naturlige fuktbalanse. Dessuten skaper den også en beskyttende barriere, og låser også alle de gode ingredienser inn, som du allerede har påført. Invester i en ansiktskrem med spf i, så får du ekstra beskyttelse mot solen. Du kan finne dem her! Påfør din ansiktskrem i ansiktet og smør den inn i sirkulære bevegelser, inntil hele ansiktet er fuktet - og glem ikke halsen!


Trinn 6. Solkrem

Spf, Spf, Spf- nøkkelen til å redusere tegn på aldring. Solen er fantastisk på mange måter, men ikke så vennlig mot huden, som vi skulle ønske. I hvert fall ikke hvis du ikke beskytter deg mot solens skadelige stråler. Mange ignorerer dette trinnet, fordi de tror, ??at solkrem kun er nødvendig, når man soler seg. Men det stemmer ikke! Tro det eller ei, men solens stråler er like så skadelige hele tiden, selv om du oppholder deg i skyggen. Og vil du unngå aldringstegn, solbrent og skadet hud og i verste fall celleforandringer, må du ikke glemme solfaktor. Se vårt store utvalg av solkrem her og klikk hjem din favoritt i dag!


Trinn 7. Ansiktsmaske

Det siste trinnet i en hudpleierutine er valgfritt, men booster både deg og din hud med ekstra kjærlighet. Vil du pleie huden maksimalt, er en ansiktsmaske før din dagkrem/nattkrem et perfekt valg, da den pleier din hud med masse fuktgivende og nærende ingredienser. Dette trinnet trenger du bare å gjøre 2-3 ganger om uken. Det finnes utrolig mange ansiktsmasker, så jeg anbefaler, at du utforsker vårt Luxplus sortimentet og prøver deg frem.


Husk! Ingen hudtype er lik og derfor er det viktig, at du først finner ut av hvilken hudtype du har, før du velger dine hudpleieprodukter, så du får mest mulig ut av produktene.Hvis du vil lære mere om, hva som kjennetegner de forskjellige hudtypene, kan du lese mer om det - her.


Hos Luxplus ønsker vi, at alle skal kunne fylle opp handlekurven uten å skulle bekymre seg for økonomien. Derfor sørger vi alltid for at trekke en del av normalprisen fra, så du uten problemer kan klikke dine favorittprodukter hjem! Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer