Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

REMINGTON

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

REMINGTON

Remington

Remington tilbyr hårpleieprodukter, permanent hårfjerning, barberhøvler, hårfønere, rettetanger, krøllejern og mye mer, som er blant de beste og mest holdbare produktene på markedet. Remington er et verdensberømt merke innen profesjonell hårpleieog styling. De ypperste profesjonelle hårstylingverktøyene er spesialutviklet med Remingtons innovative design- og hårteknologi som gjør hvert hårstylingprodukt et unikt verktøy for å skape vakre frisyrer og stiig hår, samtidig som de tar vare på hårets delikate struktur og beskytter den mot slitasje.

Remington er også spesielt kjent for sitt unike, permanente hårfjerningssystem Remington i-LIGHT, som er en serie profesjonelle permanente hårfjerningsapparater som kan brukes hjemme. Med samme teknologi som dermatologer, i hudklinikker verden over, benytter for permanent hårfjerning har Remington med sitt i-Light-utvalg sikret trygg og sikker smertefri hårfjerning for både menn og kvinner.

Remington Rettetanger

Det er viktig å kjøpe en god rettetang som glatter håret når det har gått gjennom rettetangen for å unngå unødvendig slitasje. Remington har et stort utvalg av rettetanger og du kan finne dem billig her på siden.

Remington krøllejern

Krøllejernet gir en fantastisk kontrast til det glatte håret du bærer hver dag. Remington har laget forskjellige typer krøllejern, avhengig av om du vil ha store eller små krøller. Eller hvis du foretrekker krøller med curlere, kan Remington også gjøre det. Vi har et stort utvalg av billige krøllejern fra Remington.

Enten du er på utkikk etter en god ny hårføner, en effektiv rettetang, et flott krøllejern, en billig kvalitets barbermaskin eller et billig Remington i-LIGHT-produkt for permanent hårfjerning, kan du gjøre et godt kjøp her og spare mye penger. Remington er kvalitet og luksus, og du får mye for pengene når du kjøper et Remington-produkt. Vi har sørget for å få de mest populære Remington-produktene til svært lave priser.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus