EAU DE COLOGNE

Vi kan dessverre ikke finne noen produkter som passer til søket ""
Inntast minst to tegn for og foreta et søk

EAU DE COLOGNE

Her finner du vårt utvalg av deilige Eau de Cologne-dufter for kvinner. EdC er en meget lett og mild duft, og mange foretrekker å bruke EdC om sommeren. Du kan også enkelt bruke en EdC om vinteren hvis du ikke vil dufte for sterkt av parfyme. Du kan også velge å bruke en EdC til hverdags og en EdT eller EdP for kveldsbruk.

Hva er eau de Cologne?

Eau de Cologne, EdC, er fransk, og betyr kølnervann, fordi man i Köln opprinnelig hentet forskjellige naturdufter ut fra alkohol. Opprinnelig inneholdt parfymen eller duftvannet oljer av sitron, appelsin, bergamot, rosmarin og appelsinblomst.

Eau de Cologne inneholder bare 4-8% duftoljer, også kalt aromatiske forbindelser. Det er mindre enn Eau de Toilette, som inneholder 5-15% og mindre enn Eau de Parfum, som inneholder 10-20% aromatiske oljer. Den eneste duften som er mildere enn Eau de Cologne, er aftershave. EdC varer vanligvis 2-3 timer på grunn av den milde konsentrasjonen av duftoljer, så det er vanligvis også billigere å kjøpe en Eau de Cologne fremfor EdT eller EdP. EdC er ofte assosiert med noe menn bruker etter barbering, i stedet for aftershave. For kvinner er EdC veldig bra hvis du vil ha en naturlig og lett duft som ikke dominerer.

Hos Luxplus kan vi gi deg Eau de Cologne billig. Hvor mye du kan spare på dufter hos oss varierer, men vi kan garantere at det er penger å spare. Så nå er det enda en veldig god grunn til å kjøpe en parfyme i form av Eau de Parfume, Eau de Toilette eller Eau de Cologne.

Hvilken duft vil du ha?

Hvis en EdC blir for mild for deg, eller du ikke kan finne en favoritt i vårt utvalg, finner du i toppen av menyen både Eau de Toilette og Eau de Parfume. Utvalget av disse kategoriene er større og du kan garantert finne en ny favorittduft her. Tillat deg å dufte godt hele året.

Velkommen til Luxplus