EAU FRAICHE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EAU FRAICHE

Eau Fraiche skiller seg litt ut fra mengden av dufter. For det første inneholder den bare 1-3 % av aromatiske forbindelser, også kalt duftoljer. For det andre, det er det som gjør den annerledes enn andre parfymer, er at den er basert på olje i stedet for alkohol. Eau Fraiche er veldig svak i duften, litt á la eau de cologne, men er i ferd med å overta, for nettopp EdC.

Eau Fraiche er perfekt for sommervær, fordi de ikke inneholder alkohol som andre parfymer. De tørker i mindre grad huden ut, og unngår de misfarginger som kan oppstå av alkoholbaserte parfymer når man oppholder seg ute i solen. I tillegg, er Eau Fraiche også mild, på grunn av den lave konsentrasjonen av duftoljer, og den nærer huden samtidig som man lukter godt.

Eau Fraiche er også egnet for folk som ikke kan tåle Eau de Toilette eller Eau de Parfum ettersom den er basert på oljer i stedet for alkohol. Eller for folk som vil ha en mer ""naturlig"" duft.

Hos Luxplus kan du kjøpe velduftende eau Fraiche billig. Vi har både parfymer og deodoranter som Eau Fraiche. Duft godt hele året med velduftende parfymer for enhver smak hos oss.
Velkommen til Luxplus