Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EAU DE TOILETTE

Eau de Toilette for kvinner er en måte vi kan uttrykke oss på og vise litt av hvem vi er gjennom duften vår. Det kan derfor ta år å finne den perfekte duften, og det kan avhenge av blant annet årstid, humør og alder, hvilken duft du foretrekker. Derfor er det sjelden at vi bruker samme duft gjennom hele livet. Noen foretrekker å ha flere å velge mellom av gangen, mens andre bruker samme duft i årevis før de bytter om til en annen duft.

Hva betyr Eau de Toilette?

Eau de Toilette, EdT, er indikasjonen på hvor sterk en duft er. EdT inneholder et mindre konsentrat av duftoljer og aromatiske forbindelser enn Eau de Parfum, vanligvis 5-15% i motsetning til EdP som inneholder 15-20%. EdT er derimot mer konsentrert enn Eau de Cologne. Tidligere ble EdT referert til som blomstervann, fordi det har et veldig mildt uttrykk. Eau de Toilette er veldig bra hvis du vil ha en mild duft.

Toppnotene er dominerende og duften er derfor forfriskende med en gang den påføres huden. Imidlertid fordamper 80% av duften etter bare 3 timer, og en Eau de Toilette er derfor ikke egnet for kvinner som vil ha en duft som varer hele dagen. EdT er imidlertid god til å friske opp det hele, og sørge for at du lukter godt og aromatisk.

Hvor skal man spraye på en Eau de Toilette?

EdT er spesielt godt å sprøyte på klær og hår, da dette gjør sånn at duften varer lengre. Imidlertid må det tas hensyn til å ikke spraye Eau de Toilette på sarte tekstiler som silke, da det kan føre til flekker. Hvis du vil sprøyte EdT på huden, bør du helst holde deg borte fra steder er pulsen slår, men du kan fordelaktig sprøyte den på steder der huden er varm, som mellom brystene.

Billige Eau de Toilette for kvinner

Hos Luxplus har vi et stort utvalg av Eau de Toilette for kvinner. Vårt utvalg er bredt, så det finnes noe for alle. Vi garanterer derfor din favoritt EdT til en gunstig pris. Hos Luxplus kan du kjøpe billige Eau de Toilette-dufter, slik at du har råd til å ha flere dufter stående på badet hjemme. Vi elsker at vi kan bidra til å friske opp hverdagen til våre kunder, og vi kjøper derfor inn Eau de Toilette-parfymer etter våre kunders ønsker. Værsågod og skjem deg bort i verden av Eau de Toilette-dufter her hos Luxplus.

opp
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus