Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

FOTPLEIE

Føttene er utsatt for mange ting gjennom en hel dag, så undervurderer derfor ikke viktigheten av å ta vare på dem. Føttene bærer vekten vår, sørger for at vi kommer rundt i hverdagen og noen ganger har de for små sko på, så derfor er det viktig at de får den nødvendige pleien de har behov for, slik at de skal kunne gjøre jobben sin riktig.

Billige fotpleieprodukter

Fotpleieprodukter for menn bærer litt preg av at menn generelt ikke bruker så mye tid på å ta vare på seg selv, som kvinner gjør. Og det bør helst gå litt fort.

En av våre mest populære produkter for fotpleie er Scholls elektriske fotfil. Med en fotfil kan man file vekk hard hud fra føttene. Før i tiden kunne dette ta litt tid, men nå kan du bruke denne elektriske fotfilen, som fjerner død, hard hud og sprekker på føttene. Den er veldig enkel å benytte. Så man kan velge en fotfil når en vil gi føttene litt oppmerksomhet. Scholl har også laget en elektrisk neglefil, som er veldig bra for tåneglene. Når du filer neglene dine, blir de vakre, glatte og hvite, og det er prikken over i'en når det gjelder forpleie.

Man kan også bruke eksfolierende sokker, som også fjerner død, hard hud og sprekker på føttene. Om mulig krever disse enda mindre innsats enn den elektriske fotfilen. Sokkene skal tas på et par rene føtter, sitte på i 90 minutter, og to uker senere kan du se resultatet, som er myke og velstelte føtter.

I tillegg har vi samlet de kremene som gir ekstra fuktighet til føttene, scrubs som gir fine, myke føtter, ulike typer duftpray til skoene dine, for å unngå lukt, og mange andre produkter som pleier føttene.

La føttene dine få den oppmerksomhet og omsorg som de fortjener, så de igjen kan sørge for at du kommer deg frem uten ubehag.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus