Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

FOTPLEIE

Føttene er utsatt for mange ting om dagen, så undervurderer derfor ikke viktigheten av å ta vare på dem. Føttene bære vekten vår, sørger for at vi kommer rundt i hverdagen, noen ganger har de for små sko på, og derfor er det viktig at de får den nødvendige omsorg for at de skal kunne gjøre jobben sin riktig.

Billige fotpleieprodukter

Fotpleieprodukter for menn bærer litt preg av at menn generellt, vanligvis ikke bruker så mye tid på å ta vare på seg selv som kvinner gjør. Og det bør helst gå litt fort.

En av våre mest populære produkter til fotpleie er Scholls elektriske fotfil. Med en fotfil kan file vekk hard hud fra føttene, og før i tiden kunne det ta litt tid. Men nå kan du bruke denne elektriske fotfilen, som fjerner død hud, hard hud og sprekker på føttene. Det er superenkelt å bruke. Så du kan velge en fotfil når du vil gi føttene litt oppmerksomhet. Scholl har også laget en elektrisk neglefil, som er veldig bra for tåneglene. Når du filer neglene dine, blir de vakkre, glatte og hvite, og dett er prikken over i'en når det gjelder forpleie.

Man kan bruke disse eksfolierende sokkene, som også fjerner død hud, hard hud og sprekker på føttene. Om mulig krever disse enda mindre innsats enn den elektriske fotfilen. Sokker må være på et par av rene føtter, sitter der i 90 minutter, og to uker senere kan du stadig at se resultatet, som er myke og velstelte føtter.

I tillegg har vi samlet de kremene, som gir ekstra fuktighet til føttene, scrubs som gir fine myke føtter, duft sjøspray til dine sko, for å unngå lukt og mange andre produkter, som pleier føttene.

La føttene få den oppmerksomhet og omsorg som de fortjener, så føttene kan igjen være sikkre på at du kommer deh frem uten ubehag.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.