Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

CALVIN KLEIN

Calvin Klein

Calvin Klein er motedesigner av dem alle når det kommer til minimalistisk, tidløst og klassisk design. Det samme gjelder Calvin Kleins parfymer og dufter, som du kan se et stort utvalg av her på siden.

Calvin Klein parfymer

Calvin Klein parfymer er en hit med kvinner og menn over hele verden. Vi har samlet det beste utvalget av Calvin Klein, til billige priser, med de mest populære parfymene og duftene. Calvin Klein har lyktes å lage utallige parfymer som er kjente og elsket over hele verden. Du kan f.eks finne Calvin Klein Eternity, Calvin Klein Euphoria, Intense, Euphoria Men, Encounter, Calvin Klein Reveal, IN2U, Obsession, Downtown og mange andre.

Øverst på siden kan du trykke på de forskjellige duftseriene fra Calvin Klein's deilige parfymesamling, og finne mange billige parfymene fra seriene CK One, Eternity, Euphoria, IN2U og Reveal. Her kan du se vårt utvalg av Eau de Parfume, Eau de Toilette, Roll-on deodoranter osv. fra de ulike seriene.

Favoritt-duft fra Calvin Klein

Som noe helt unikt har Calvin Klein skapt den unike parfymen CK One og CK Be som en unisex duft, som betyr at de kan brukes av både kvinner og menn. Den fantastiske parfymen fra CK One-serien er blitt en ekte parfymeklassiker for både menn og kvinner. Serien har vokst og er nå tilgjengelig i andre versjoner, for eksempel CK One Shock For Men, CK One Shock For Her, CK One Summer og CK One Red for Men and Women.

Billig Calvin Klein

Med en billig Calvin Klein parfyme er du garantert en deilig, klassisk duft. Du kan evnt. kjøpe din favorittparfyme fra Calvin Klein som både eau de toilette og deodorant. I dette tilfellet kan du gjøre duften mer intens og langvarig.

Det er ikke nødvendig å betale en formue for en eksklusiv og kvalitetssikret Calvin Klein-parfyme når du finner den til en billig pris her.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.