Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

VICHY

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

VICHY

Vichy
Vichy stammer fra byen Vichy hvor i rommertiden ble det oppdaget en rekke varme kilder hvis effekt har siden blitt verdenskjent takket være sine terapeutiske egenskaper. På slutten av 1800-tallet oppførte Napoleon et kasino og senere et operahus i Vichy og noen år senere var selveste Coco Chanel ansatt ved kildene før hun skapte sin egen verdenskjent merkevare. I 1931 ble Vichy Laboratories stiftet av Dr. Haller, en av pionerene innen hudpleie. Han sørget for å kombinere kildenes unike egenskaper med moderne vitenskap, og har siden vært med på å gjøre Vichy til en revolusjon innen hudpleie.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA