Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
5 Budsjettvennlig skjønnhetsprodukter til under 100 kr

5 Budsjettvennlig skjønnhetsprodukter til under 100 kr

Av Wilma Olsson | Influencer
Skjønnhet trenger ikke å koste en formue! Nedenfor har vi samlet våre topp 5 budsjettvennlig skjønnhetsprodukter til under 100 kr.

Du kjenner sikkert igjen følelsen, når det er på slutten av måneden med nesten ingen penger tilbake på kortet, og du har gått tom for flere av dine livsnødvendige skjønnhetsprodukter, men du aner ikke, hvor pengene har blitt av? Bare rolig! Skjønnhetsprodukter trenger ikke alltid at koste en formue for å være fantastisk. I denne artikkelen har vi funnet 5 fantastiske skjønnhetsprodukter til under 100 KR! Så du fortsatt kan skjemme bort deg selv med gode produkter, men uten å tømme lommeboka.


Batiste tørrsjampo

Rask, billig og godt! Det er tre ord, som beskriver dette produktet perfekt! Batiste tørrsjampo er det ultimative produktet, når håret trenger en rask oppfriskning, men du ikke har tid til en dusj. Batiste tørrsjampo er med til å holde ditt hår friskt og nesten nyvasket mellom dine hårvask. Tørrsjampoen absorberer overflødig olje og talg i hodebunnen, mens den tilføyer ekstra volum og fasthet til håret.

Batiste tørrsjampo kommer i mange deilige dufter og egenskaper, så det er garantert en, som passer til deg.

Tips! Har du akkurat krøllet ditt hår og ønsker å få det til å se ut Hollywood-krøller? Spray Batiste tørrsjampo i hodebunnen og litt i lengdene. Sving hodet opp og ned et par ganger, og dine krøller blir markant mer voluminøse og flotte.

- Kjøp den her


Garnier Fructis shampoo

Det trenger ikke å koste mye å få skinnende, mykt og smidig hår og det er Garnier Fructis shampoo det perfekte eksempel på. Denne velduftende sjampoen som koster godt under 100 kr er beriket med styrkende og pleiende ingredienser som granatepleekstrakt og fibra-cylan. Disse ingrediensene hjelper med å rense håret for smuss, olje, talg og booster det med volum. Ditt hår etterlates rent, friskt og velpleiet med en skinnende glans. Sjampoen er dessuten uten parabener og silikoner.

- Kjøp den her


Face Facts C-vitamin Face Cream

Leter du etter en ny tilføyelse til din hudpleierutine, som ikke sprenger budsjettet? Så er Face Facts C-vitamin Ansiktskrem, det du skal ha! Med denne ansiktskrem får din hud en masse gode og herlige ingredienser for pengene. Kremen er beriket med en C-vitamin antioksidanter, som gir både fukt og pleie til din hud. Dessuten lysner den huden og etterlater den med en sunn glød. Det minimerer alle synlige tegn på aldring og gir deg en sunnere glød.

- Kjøp den her


Maybelline Fit me concealer

Maybelline Fit Me Concealer er din bestevenn i nøden, når de søvnløse netter melder seg på. Med denne bedsjettvennlige concealeren fra det verdenskjente merke Maybelline kan du raskt og enkelt dekke og lysne mørke ringer, flekker og urenheter i huden uten å dekke over din naturlige glød.

Maybelline Fit Me Concealer gir deg et øyeblikkelig friskere look og naturlig dekning, der du har mest bruk for det. Produktet er uten olje og lar din hud puste.

Tips! Med en nyanser 2-3 trinn mørkere kan du også bruke concealeren som cream bronzer/contour for å fremheve dine ansiktstrekk på en naturlig måte.

- Kjøp den her


Max Factor Volume Infusion Mascara

Fremhev dine vipper med en vakker volum, mens du pleier dem i dybden. Denne volummascaraen fra Max Factor tar dine vipper til et helt nytt nivå. Mascaraen er beriket med styrkende og mykgjørende keratin og biotin, som gjør vippene markant fyldigere, mens den fantastiske fiberbørsten gir maksimal volum, lengde og perfekt seperasjon.

Mascaraen er oftalmologisk testet og passer også til deg med sensitive øyner.

- Kjøp den her


Velkommen til Luxplus