Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
En øyekrem gir skånsom og effektiv pleie til huden rundt øynene.

Budsjett, luksus eller midt i mellom?

Av Sandra Schjerning | Influencer
En god øyekrem trenger ikke koste en formue. Vi har valgt ut 3 av de beste øyekremene i ulike prisklasser så alle kan være med!

Hos Luxplus kan du få stort sett alt ditt beauty-hjerte begjærer, og hos oss trenger det heldigvis ikke koste en formue å unne seg nye, spennende hudpleieprodukter. Så uansett om du er en student på et stramt budsjett og shoppingen skal være så billig som mulig, eller om du kanskje har plass i budsjettet til litt ekstra hverdagsluksus, så har vi noe for deg!


...Men hva kan du egentlig få i de forskjellige prisklassene? I denne runden har vi testet øyekremer, og her guider vi deg til 3 av de beste øyekremene i ulike prisklasser, slik at alle kan være med!Budsjett

Et virkelig bra alternativ for en av våre beste budsjettvennlige øyekremer må nesten være Hyaluron Specialist fra L'Oreal! Det er en fuktighetsgivende øyekrem med anti-age egenskaper som ikke føles fet eller klissete på huden.


L'Oreal Hyaluron Specialist Eye Cream har en oppstrammende effekt på huden, trenger raskt inn og etterlater huden din i øyeområdet super myk. Øyekremen passer spesielt godt til sensitiv hud og inneholder, som navnet tilsier, virkestoffet hyaluronsyre, som er kjent som litt av en super ingrediens i skjønnhetsverdenen. Hyaluronsyre har en ekstra fuktighetsgivende og regenererende effekt på huden. L'Oreal øyekrem kan brukes både morgen og kveld og har en dyptgående effekt og reduserer aldringstegn, som fine linjer og rynker. Kjøp den her.Midt i mellom

Hvis budsjettet ditt er omtrent midt i mellom, la oss se litt nærmere på Idealia Eyes fra det kjente apotekmerket Vichy. Vichy er kjent som et luksuriøst hudpleiemerke, med spesialkompetanse innen innovative hudpleieteknologier, og det kommer selvsagt også til uttrykk i deres Idealia Eyes øyekrem. Vichy Idealia Eyes øyekrem inneholder et unikt DRM-Bright Complex, koffein og vitamin B3, som sammen gir den tynne huden rundt øynene et løft av fornyet energi og glød. Denne anti-age øyekremen er virkelig en life saver, og du vil raskt oppleve hvordan mørke ringer, fine linjer og tunge øyelokk reduseres og strammes opp. Du kan kjøpe den her.Luksus

Hvis budsjettet er høyere og du ser etter en av de aller beste øyekremer, som er allsidig og virkelig gjør underverker, så er det verdt å vurdere bestselgeren fra velkjente Elizabeth Arden. Elizabeth Arden Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream gir huden din i øyeområdet eksklusiv pleie. Øyekremen inneholder en foryngende innovativ blanding av ceramider, kalsium og aminosyrer, brunalger og et eksklusivt Retinyl Complex, som gir umiddelbar fuktighetsbehandling for sart hud. Øyekremen løfter, strammer og gjenoppretter den sarte huden rundt øynene. Oppdag hvordan du får et klarere og mer ungdommelig utseende. Se alle våre hudpleieprodukter fra Elizabeth Arden her.


TIPS! Påfør øyekremen med ringfingeren, da den gir et lettere trykk på den sarte huden rundt øynene.


Psst... Du kan kan bruke mer enn bare en øyekrem. Utforsk vårt spennende utvalg av øyepleie fra flere kjente merker - her.


Velkommen til Luxplus