Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ANTI-AGING

Anti-aging kremer kan være like forskjellige som vår hud, og det er derfor en god ide å sette seg litt inn i sakene, før man starter med et anti-aging produkt. Aldring av huden starter allerede i midten av 20-årene, men dette betyr ikke at man allerede da skal begynne å bruke anti-aging produkter. Det som er karakteristisk for moden hud er at huden trenger fuktighet i dybden, og det er ikke sikkert at den gjør det i midten av 20-årene, eller 10 år senere, for den saks skyld. Så man bør ikke starte med anti-aging produkter før huden virkelig trenger det.

HVA SKAL MAN GJØRE MED EN MODEN HUD?

En moden hud krever særlig, og ofte ekstra pleie. Det er derfor en god ide å bruke renseprodukter og ansiktskremer som er spesielt tilpasset moden hud. Disse produktene inneholder vanligvis mer fuktighet, olje eller serum, og kan dermed bidra til å gjenoppbygge elastisiteten i huden.

Hvordan og hvor raskt vi aldrer skyldes både interne og eksterne faktorer. For eksempel spiller miljøet en viktig rolle, da sol og forurensning er mye av årsaken til at huden mister sin elastisitet, og dermed aldres raskere hvis man er mye utsatt for sol. I tillegg spiller sunt kosthold og inntak av mye væske også en viktig rolle for hudens elastisitet, og er derfor også verdt å tenke over. Gjør en ærlig vurdering av om du trenger en anti-aging krem for de første linjene, for dype rynker, for hud som mangler elastisitet - et godt råd er å ikke bare benytte den kremen med den beste anti-aging effekten. Det er langt bedre å finne riktig krem for DIN hud og DINE behov.

GODE ANTI AGING-PRODUKTER

Her finner du vårt utvalg av anti-aging produkter. Vi har mange forskjellige typer kremer, både dagkrem, nattkrem og øyekrem. I tillegg har vi også sminke med anti-aging ingredienser i. Hvis du ennå ikke har funnet din favoritt innen anti-aging produkt, har vi også noen gaveesker som er ideelle, hvis du vil teste et merke eller et produkt, da produktene er mindre i størrelse enn normalt. Gaveeskene er også åpenbare vertinnegaver, bursdagsgaver eller annet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus