EAU DE COLOGNE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EAU DE COLOGNE

En viktig del av enhver manns hudpleierutine er en Eau de Cologne. EdC inneholder en lavere konsentrasjon av duftoljer enn Eau de Parfum og Eau de Toilette, nemlig bare 5-8%, som gir en holdbarhet på 1-3 timer, avhengig av hvilken hudtype man har. Den er imidlertid kraftigere enn en aftershave, og derfor er det mange menn som tyr til dette duftvannet etter barbering, i stedet for aftershave. EdC er vel også noe av det nærmeste man kommer maskulinitet. Du kan nesten lukte testosteron når du dufter Eau de Cologne, duftnotene oser av mann. Fordelen med å bruke en EdC i stedet for en aftershave, er at den varer lengre enn en aftershave, slik at du ikke bare selv kan lukte parfymen din, men også imponere andre rundt deg med duften.

I 1709 da EdC ble oppfunnet av italienske Giovanni Maria Farina, var den bare for de kongelige. Dette er heldigvis ikke lenger tilfelle, EdC er for oss alle. Her hos Luxplus har vi også designermerker som man har råd til, som Clinique og Hermés. Vi har også flere gaveesker som inneholder produkter som kan få deg til å lukte mandig fra topp til tå. De inneholder blant annet shower-gels og bodycream.

Med våre priser er det mulig å lukte av mann hele året, fordi vi har Eau de Cologne billig.
Velkommen til Luxplus