Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

NATTKREM

Nattkrem er en like viktig en del av din daglige rutine som dagkrem. Mange tror også at man kan bruke sin dagkrem som nattkrem, men det er feil. Kremene må dekke to svært forskjellige behov. I løpet av dagen blir ansiktet utsatt for varme, kulde, forurensning osv, hvorfor du bør ha en krem som beskytter huden mot alle ytre faktorer. Om natten må huden regenereres og bygges opp, og cellefornyelsen er på topp. Derfor trenger fuktighet og næring i form av riktig nattkrem. I tillegg, i en dagskrem, må flere ingredienser legges til som tar hensyn til ytre påvirkninger som sminke. Det bør ikke være i en nattkrem, så er det mer plass til å legge til flere aktive gjenoppbyggende ingredienser.

Før du bruker en nattkrem til ansiktet, er det viktig at huden er helt ren, ellers vil rester av sminke og annet smuss trenge inn i huden når du bruker kremen til ansiktet. Det er også alltid en god ide å vaske hendene dine før du bruker kremen, da det også er mange bakterier der.

Det er også en god ide å bruke dag- og nattkrem fra samme brand eller serie, da de ofte er laget for å utfylle hverandre, og den optimale effekten oppnås ved å gjøre det.

Billig nattkrem

Her finner du vårt utvalg av billig nattkrem til forskjellige behov. Vi har et utvalg av noen av de største merkene, som Clinique, Dermalogica og La Roche-Posay. Vi har også billig nattkrem fra merker som Skin Doctors og Juvena. I tillegg har vi også forskjellige gavesett, som for det meste inneholder produkter i reisestørrelse, som ikke bare er optimale å gi som en gave, men som også er en veldig god investering hvis du vil teste en hel serie eller et enkelt produkt før du kjøp det virkelige produktet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.