Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

NATTKREM

Nattkrem bør være en like viktig del av din daglige rutine som dagkrem. Mange tror også at man kan bruke sin dagkrem som nattkrem, men det er feil. Kremene dekker to svært forskjellige behov. I løpet av dagen blir ansiktet utsatt for varme, kulde, forurensning og så videre, og du bør ha en krem som beskytter huden mot alle de ytre faktorene. Om natten må huden regenereres og bygges opp, og cellefornyelsen er da på topp. Derfor trenger den fuktighet og næring i form av riktig nattkrem.En dagkrem skal inneholde ingredienser som tar hensyn til ytre påvirkninger, som sminke. Det gjelder ikke for en nattkrem, som heller bør inneholde flere aktive gjenoppbyggende ingredienser.

Før du benytter en nattkrem til ansiktet, er det viktig at huden er helt ren, ellers vil rester av sminke og annet smuss trenge inn i huden når du bruker kremen. Det er også alltid en god idé å vaske hendene dine før du bruker kremen, da det også er mange bakterier der.

Det er en god idé å bruke dag- og nattkrem fra samme brand eller serie, da de ofte er laget for å utfylle hverandre, og for å oppnå en optimal effekt.

Billig nattkrem

Her finner du vårt utvalg av billig nattkrem til forskjellige behov. Vi har et utvalg av noen av de største merkene, som Clinique, Dermalogica og La Roche-Posay. Vi har også billig nattkrem fra merker som Skin Doctors og Juvena. I tillegg, har vi også forskjellige gavesett, som blant annet inneholder produkter i reisestørrelse, som ikke bare er fine å gi som gave, men som også er en god investering, hvis du vil teste en hel serie eller et enkelt produkt, før du kjøper det produktet du ønsker.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus