Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Guide: Bli klar til sommeren

Guide: Bli klar til sommeren

Av Luxplus
Er du sommerklar? Få de beste tips og råd til produkter som gjør deg sommerklar fra topp til tå.

Temperaturen stiger og sommeren begynner så smått å titte frem. Det betyr varme sommerdager, strand, solkrem og sommerfester i lange baner. Før du får panikk over å måtte lufte kroppen din etter vinterdvalen, les videre her og få noen gode råd om hvordan du kan gå sommeren i møte og bli fullstendig sommerklar.


Få styr på føttene

Har vinteren satt sitt preg på føttene dine, så er det bare å sette i gang med å stelle dem før sandalsesongen for alvor melder sin ankomst. Kast sokkene og la en pimpsten bli din bestevenn, slik at hard hud på hæler og føtter blir lettere å file av. Følg opp med en god fotskrubb, som fjerner døde hudceller og ru hud. Hvis føttene dine trenger ekstra pleie og omsorg, kan du nyte et avslappende fotbad fylt med eteriske oljer og/eller havsalt før du skrubber føttene.

Er du på jakt etter den enkle løsningen kan vi anbefale eksfolierende sokker som gjør jobben for deg mens du ligger på sofaen med favorittserien din på Netflix. Se vårt aktuelle utvalg av fotpleie- og eksfolierende sokker - her.

Glatt hud og myke sommerben

Når føttene er klare for sandaler, kan du gjøre deg klar til neste trinn. Beina skal luftes – og gjerne barberes! Glatte, fuktete ben ser bare finere ut i en flagrende sommerkjole. Og ikke glem å tilføre fuktighet til resten av kroppen!

Si farvel til vinterpelsen

Sommerbein skal helst være uten pels, og det trenger heldigvis ikke være komplisert å få glatte hårløse bein. Team opp med barberhøvelen din fra Gillette, eller en god hårfjerningsvoks fra Veet. Har du ikke en god barberhøvel, voks eller hårfjerningskrem, finner du det garantert i vårt store utvalg av barbering og hårfjerning for kvinner – her.

Husk eksfoliering 

Etter vinterdvalen trenger huden god runde med kroppsskrubb. Hvis du er keen på en flott brunfargen, så er dette trinnet helt nødvendig hvis du ønsker at fargen skal vare lenge! Vi anbefaler at du skrubber huden 1-2 ganger i uken året rundt for alltid å ha en frisk og jevn hud, men spesielt rett før du skal på ferie! Da er du garantert en holdbar og dypere brunfarge.

Masser kroppen inn i god kroppsskrubb for å fjerne døde hudceller og smuss i dybden. De fleste kroppsskrubb inneholder en form for korn, salt eller sukker, som har en lett slipende effekt. Når du bruker en kroppsskrubb aktiverer du blodsirkulasjonen i huden, reduserer og forebygger appelsinhud (cellulitter). Bruk skrubben 1-2 ganger i uken i dusjen eller badekaret. Finn billige kroppsskrubb med tropiske dufter, eteriske oljer eller havsalt – her.

Fukt, fukt og atter fukt

Etter du har skrubbet huden, ikke glem å gi den rikelig med fuktighet! Sol, vind og vann bidrar til å tørke ut huden din. Derfor kommer du ikke utenom en fuktighetsgivende bodylotion.

Du må se kroppen din som en vakker blomst – en blomst som tørker ut hvis den ikke får vann og fukt. Det samme gjelder kroppen din – både på utsiden og innsiden. Bruk en fet bodylotion som pleier og nærer huden din etter å ha skrubbet bort alle døde hudceller slik at den nye huden kan stråle. Vi anbefaler at du bruker en god bodylotion hver dag – gjennom hele året, slik at du kan opprettholde brunfargen, men også for at huden skal holde på fuktighetsnivået. I tillegg bidrar fuktighet også til å bremse tidlige aldringstegn, rynker og fine linjer i huden. Win win!

Hvis beina dine er bleke, kan du jukse med en selvbruning. Har du litt farge fra før kan du skjemme bort bena dine med en herlig kroppsolje med skimmereffekt – en skikkelig god kroppsolje som er verdt å barbere beina for!


Plei huden innenfra

Skjønnhet kommer innenfra, vi må ikke glemme det! For at hud hår og negler skal være i tipp topp stand er det først og fremst viktig at du drikker mye vann! I tillegg kan du med fordel supplere ditt daglige kosthold med de nødvendige vitaminer og mineraler den trenger. Vi elsker VitaYummy Tan & Glow, som forbedrer huden i sommersolen, og gir huden en fantastisk sommerglød.

Er du tom for vitaminer? Finn vitaminer og mineraler til ville priser - her. 

Få det perfekte sommerlook med 3 enkle trinn

Vi ønsker en lett sommer-makeup når temperaturen stiger! Før vi dykker ned i sommerens hotteste sminketrender, får du her noen få tips på veien til hvilken frisyre som passer perfekt inn i sommermånedene.

Bølgende sommerhår 

Beachy waves - en sikker vinner! Har du ikke fått bølgete sommerhår fra turen på stranden, så kan du jukse med en god saltvannsspray. Piff opp bølgene dine med fargerike hårspenner eller hårstrikk. Kanskje noen romantiske fletter for å oppnå en bohemsk sommerstemning. Kanskje foretrekker å slenge håret opp i en rotete knoll? Uansett frisyre, hold det enkelt, raskt og elegant. Ikke glem å pleie håret med hårolje og varmebeskyttelse da håret tørker ut av sol, klor og saltvann.

Lett sommer-makeup

Sminken skal helst holde hele dagen uten å smelte i varmen eller forsvinne helt. La din naturlige skjønnhet skinne igjennom og fremhev dine beste trekk ved hjelp av mineralsminke og lette sminkeprodukter.

Fukt 

Start alltid makeup-rutinen din med fuktighetskrem. Makeuppen din vil sette seg bedre på huden og definitivt vare lenger også!

Primer 

Følg opp med en god primer – eventuelt en matt primer, som hindrer en skinnende T-sone i sommervarmen. Primeren vil bidra til å beskytte huden din mot ytre faktorer og jevne ut fine linjer, samtidig som den sørger for at sminken din varer lengre.

BB cream

Bytt ut foundationen din med en BB-cream. En BB Cream er en lettere foundation som samtidig fukter og gir utstråling. En BB-krem tetter ikke porene dine og føles ikke tung på huden.

Mineralpudder

Brug mineralpudder, det gir nemlig din hud mulighet for å puste. Dessuten inneholder den SPF, som samtidig beskytter din hud.

Vannfast mascara

En vannfast mascara er uunnværlig i sommervarmen! Med en vannfast mascara slipper du å se ut som en panda i løpet av dagen. Du kan også velge en brun mascara for å oppnå en mer naturlig look. Se vårt utvalg av billig mascara – her.

Ansiktsspray

Med en face mist i vesken kan du hele tiden holde huden hydrert, avkjølt og makeuppen oppfrisket. Velg eventuelt en face mist med solfaktor.

Lekre sommernegler

Komplimenter din solbrune hud med en neglelakk fra Essie, OPI, Technic eller et annet brand. En fin neglelakk i en trendy sommerfarge kan friske opp neglene dine. Hos Luxplus finner du et stort utvalg av neglelakk fra kjente brands. Vi har neglelakk med både mat og skinnende finish i alle regnbuens farger. - Finn dem her.

Husk solbeskyttelse!

Solen er herlig, men dens stråler er også farlige for huden – i hvert fall hvis du ikke beskytter deg mot de farlige UVA-strålene. Enten du oppholder deg i skyggen eller direkte i solens stråler, er tidlige sommerstråler like farlige for huden din.

Pssst... Visste du at solen kan være like skadelig for leppene dine som den er for huden din? Husk derfor alltid å ha en leppepomade med solfaktor liggende i strandvesken. Kjøp billig solkrem, solspray og aftersun hos Luxplus.

Velkommen til Luxplus