Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

KROPPSSÅPE

Ditt valg av kroppssåpe påvirker hvordan kroppen din pleies og næres under hvert bad. Som kvinne er det viktig å finne riktig kroppssåpe som både kan vaske kroppen ren, men også sørge også for at huden får rikelig med fuktighet, når den ellers lett blir tørr etter et varmt bad.
Du kan finne riktig kroppssåpe ved å prøve deg frem. Forsøk kroppssåpe med forskjellige typer dufter, les hvilke ingredienser de inneholder, og finn den kroppssåpen som inneholder akkurat de egenskapene som din personlige hud og hudtype krever og har bruk for.
Her på nettsiden finner du kroppssåpe fra kjente merkevarer, og du kan finne kroppssåpe i både flytende og fast form. Hva med f.eks. en liten og fin såpepakke, som du kan gi til en god venn eller som vertinnegave når du skal på besøk? De små kroppssåpene er også veldig fine til å ha liggende fremme på badeværelset, og som både dufter og pynter opp når du har gjester.

Kroppssåper for alle hudtyper

Hvis du har tørr hud, så prøv en såpe som gir fuktighet til huden. Lange, varme bad er veldig deilig, men sliter også på huden, som da raskt blir tørr. Bruk derfor en kroppssåpe som gir huden både mye fuktighet og som gjør den myk etter hvert bad. Hvis du har funnet riktig kroppssåpe, så er du ikke i tvil. Benene dine vil føles myke og se mer glatte og skinnende ut. Sensitiv og følsom hud trenger en kroppssåpe som er parfymefri og uten parabener, og som er mild mot huden, uten å gå på kompromiss med sine renseegenskaper som såpe.
Hvis du har en tendens til mer en fet hud, så bruk en kroppssåpe som renser, men som ikke gjør huden fet og oljete. Noen av de mest populære kroppssåpene kommer fra merker som Nivea, Dove, Clinique og Clarins. Opplev hvordan huden din blir silkemyk og betydelig mer smidig bare ved å bruke riktig kroppssåpe.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus