Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

KROPPSSÅPE

Ditt valg av kroppssåpe påvirker også hvordan kroppen din er næres og pleies under hvert bad. Som kvinne er det viktig å finne riktig kroppssåpe som både kan vaske kroppen ren, men også sørge også for at huden har rikelig med fuktighet når den ellers lett blir tørket ut av et varmt bad.
Du kan finne riktig kroppssåpe ved å deg frem. Duft deg frem til ulike typer kroppssåpe, les hvilke ingredienser de inneholder, og finn kroppssåpe som inneholder akkurat de egenskapene som din personlige hud og hudtype krever og har bruk for.
Her på nettstedet finner du kroppssåpe fra kjente merkevarer. Du kan finne kroppssåpe i både flytende og solid form. Hva med f.eks. en liten fin såpepakke som du kan gi en god venn eller som vertinnegave når skal på besøk. De små kroppssåpene er også super fine til å ligge fremme på badet og både luktene og dekorere ekstra fint når du har gjester.

Kroppsåper for alle hudtyper

Hvis du har tørr hud, så prøv en såpe som fukter huden. Lange, varme bad er veldig hyggelige, men også harde for huden som tørker ut raskere. Bruk derfor en kroppssåpe som etterlater huden fuktig og myk etter hvert bad. Hvis du har funnet riktig kroppssåpe, har du ingen tvil. Deretter vil beina dine føle seg mykere og se mer skinnende ut. En sensitiv og delikat hud trenger en kroppssåpe som er parfymefri og uten parabener, og som er mild på huden uten å ha dårligere rensende egenskaper som såpe.
Hvis du har en tendens til mer en fet hud, så bruk en kroppssåpe som renser, men ikke fetter og oljer huden. Noen av de mest populære kroppssåpene kommer fra merker som Nivea, Dove, Clinique og Clarins. Opplev hvordan kroppen din blir silkemyk og huden din blir betydelig mer smidig bare ved å bruke riktig kroppssåpe.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.