Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BARBERING

Leter du etter godt utstyr for din barbering? For å få den ultimate opplevelsen av en god og tett barbering og en myk og glatt hud, er det selvfølgelig viktig at barberhøvel og barberskum er i orden og fungerer som det skal. Du bør aldri nedpriotitere utstyr, heller ikke når det kommer til barbering.

Billige Gillette barberblader

Med barberingsmerker som Gillette og American Crew, går det aldri galt. Merket Gillette er ekspert på å lage de beste barberhøvlene, barberskum, aftershave balm, engangsshøvler, barberingsgel osv. Og under barberingsproduktene fra Gilette, finner du den populære serien Gillette Fusion og Gillette Mach3. Det er spesielt Gillettes barberblader som er utrolig ettertraktede, fordi de er blant de beste på markedet. Den eneste ulempen, er at de koster mye penger. Men heldigvis kan du finne barberblader fra Gillette billig her på nettstedet. Det er ikke tilbud, men fordi vår faste pris for barberblader er bare så lav.

Barbering menn

Når det gjelder menn og barbering, er det første trinnet barberskum. Det er ikke så viktig om det er barberskum, barberingsgel eller barberkrem, men som mann er det en viktig del av barberingen, som du alltid må huske.

Deretter kommer valget av barberhøvler og barberblader. Det er viktig at bladet er skarpt, slik at huden din blir minst mulig irritert, noe som gir deg det beste resultatet.

Unngå hårsekkbetennelse

Du kan tydelig merke forskjellen når du har funnet riktig barberhøvel. Din barbering vil bli rask, enkel og en god opplevelse, og skjegget ditt vil bli barbert akkurat som du vil at det skal med en barbermaskin som er ligger godt i hånden og er lett å styre.
Etter barberingen er det fordelaktig å bruke litt aftershave, enten i form av aftershavebalm eller en aftershave lotion. En aftershave gir fuktighet og gjenoppretter huden etter barbering. Din barbering kan være hard for den sensitive ansiktshuden, og det er derfor viktig å bruke aftershave for å unngå irritert hud, utslett og røde knopper, også kalt hårsekkbetennelse.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus