Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Våre 10 hotteste brands nå 😍

Våre 10 hotteste brands nå 😍

Av Marte Skinlo Gundersen|Kosmetolog
Trenger du inspirasjon til ditt neste sminkekjøp, hårprodukt eller på leting etter en ny favoritt parfyme? Her er våre 10 hotteste brands nå!

1. Dermalogica

Dermalogica gir deg resultatorientert hudpleie med ingredienser, som faktisk har en dokumentert effekt. Uansett om du sliter med urenheter, pigmentflekker, ubalanse eller har en moden hud som trenger et ekstra boost har Dermalogica en serie som passer din huds unike behov.2. Eveline

Hudpleie og makeup trenger ikke å være dyrt for å fungere, og det er Eveline beviset på. Eveline har et kjempe utvalg av alt innen makeup, hudpleie og hårpleie, til priser som alle kan være med på. Fyll opp sminkepungen og skapet på badet med morsomme ansiktsmasker, pleiende hårserum og trendy sminkeprodukter fra Eveline.

- Shop billige og kvalitetssikrede skjønnhetsprodukter fra Eveline her
3. L'Oreal

Det er ikke uten grunn at L'Oreal er verdens ledende når det kommer til skjønnhetsprodukter. Uansett om du trenger en ny mascara til festen på lørdag, skal farge håret hjemme eller har gått tom for sjampo, blir du aldri skuffet dersom du velger et skjønnhetsprodukt fra L'Oreal.

- Shop alt det beste fra L'Oreal her
4. Sol de Janeiro

Luksuriøse formler, uimotståelige dufter og en følelse av sol og sommer gjennom hele året. Høres ikke det fantastisk ut? Da er Sol de Janerio brandet for deg. En feiring av livet og en hyllest til alle kropper, du vil forstå hypen hvis du lar deg forføre av Sol de Janeiro, din brasilianske sommerflørt. 

- Shop prisvinnende Bum Bum Cream og body mists fra Sol de Janeiro her
5. Maybelline

Inspirert av det pulserende livet i New York, får du mulighet til å uttrykke din egne personlige stil gjennom makeup - uten at det koster skjorta. Maybelline serverer gode gamle favoritter som Fit Me-serien, eller virale produkter som Lifter gloss og sky high mascara.

- Shop gamle favoritter og nye virale hits fra Maybelline her6. Calvin Klein

Calvin Klein serverer deg tidløse og klassiske parfymer, som oser av sensualitet til både menn og kvinner. Mangler du en gave, eller bare ønsker å unne deg selv en god parfyme er Calvin Klein et sikkert valg hver eneste gang. De klassiske parfymedufter og minimalistiske design faller i smak hos de fleste.

- Shop klassiske og moderne parfymer til menn og kvinner fra Calvin Klein her7. Kilian

Det er ikke uten grunn at en parfyme fra det franske parfyme brand Kilian er Rihanna sin ultimative favoritt. Kilian har tatt verden med storm og sørger for uforglemmelige duftnoter med garanti for komplimenter. En Kilian parfyme er en luksuriøs duftopplevelse du burde unne deg selv, eller en som fortjener en eksklusiv gave.


- Shop eksklusive parfymer fra Kilian her
8. Murad

Murad mener at er hudpleie lik med velvære. Uansett hvilket hudproblem eller hudtype du har, har Murad en produktserie, som vil hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Gi deg selv og huden din kjærlighet med Murad. 

- Shop Dermatologisk hudpleie fra Murad her 9. Redken

Redken er høyt elsket blant både frisører og Luxplus medlemmer. Og har du først prøvd et hårprodukt fra Redken, går du garantert ikke tilbake til noe annet. Uansett hvilken hårtype eller hårtilstand du har, kan du være helt sikker på at Redken med sin banebrytende teknologi og pleiende ingredienser har en serie som passer deg. 

- Få drømmehåret, shop Redken hårpleie her10. Hugo Boss

På Luxplus får vi aldri nok av parfymer, og et brand vi ikke kan overse når det kommer til forførende parfymer er Hugo Boss. Det tyske brand har servert oss flere ikoniske parfymer som The Scent til menn og Ma Vie til kvinner.

- Shop ikoniske Hugo Boss parfyme, som aldri går av moten her
Velkommen til Luxplus