Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ANSIKTSKREM

Menns ansiktskrem fukter huden, forhindrer rynker, beskytter mot yttre påvirkning og hjelper huden med å regenerere seg selv. Ansiktskremene kommer i mange forskjellige varianter og er generelt delt inn i hudtype og om de er for dagen eller natten. Menns ansiktskremer er tilgjengelige som anti-aging kremer, aftershave-lotions og ansiktskremer som gjør huden matt.

Menns ansiktskrem

Når du trenger å finne ut hvilken ansiktskrem du bør velge, må du først finne ut hvilken type krem du trenger. Først av alt, om det er en dag- eller nattkrem du trenger. En dagkrem fukter huden og beskytter huden mot vind, vær, omgivelsene og alt hva du utsetter huden din for på en dag. En nattkrem, derimot, hjelper huden til å gjenoppbygge seg selv mens du sover. En nattkrem er vanligvis tykkere enn en dagkrem, som gir huden din en fuktighetsgivende boost, slik at huden din er klar for neste dag med ekstern påvirkning.

I tillegg må du finne ut hvilken hudtype du har, dvs. om du trenger ansiktskrem for tørr, fet, normal eller kombinert hud. Og du må også finne ut om du vil ha en krem med anti-aging effekt eller med SPF.

Gode ansiktskremer for menn

Det er mange forskjellige merker som spesialiserer seg på å lage ansiktskremer for menn, og du kan kjøpe mange av de mest populære her hos oss. Vi har både kremer fra de store aktørene på markedet, men også fra de små. Dermed finnes det kremer i alle prisleier som du alltid finner billig her. Og dette gjelder også for kremer fra, for eksempel Clinique, Biotherm og L'Oreal.

Det er mye å ta hensyn til når du finner den perfekte ansiktskremen, men når du kjenner din hudtype og dine behov, vil huden din elske deg for en krem som vil gi huden din akkurat det den trenger. Finn din favoritt her hos Luxplus!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus