Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ELEKTRONIKK

På denne siden finner du alt du trenger av elektriske apparater for å style håret ditt. Vi har et stort utvalg av rettetanger, krøllejern, hårfønere og mer. Fordi når håret skal styles, krever det mer enn hårspray og hårolje.

Mange kvinner styler håret daglig, så det er viktig å bruke de riktige produktene, men også de riktige apparatene, for å beskytte håret så mye som mulig.

Krøllejern

Blant annet har vi forskjellige slags krøllejern, både for å lage store krøller med og små krøller. Blant disse har vi blant annet de populære krøllejernene, som gir naturlige krøller i håret og som er lette å håndtere, som er spesielt fordelaktig for de som ikke er så erfarene til å lage krøller.

Rettetang

I tillegg har vi et hav av rettetanger, både smale og brede. De brede rettetangene er spesielt gode for kvinner med tykt hår, da du må gre ferre ganger gjennom håret. Den smale rettetangeret kan både brukes til å rette ut håret og å lage krøller. Det krever litt trening, men når du gjør lagger krøller med en tang, blir resultatet naturlige krøller som faller veldig bra.

Hårføner

Vi selger også mange forskjellige hårfønere. For at en hårføner skal være god, er det noen krav den må leve opp til - som imidlertid er individuelle. Derfor er vårt utvalg av hårfønere stort, vi har både noen som ikke veier veldig mye, noen som kan bytte mellom varm og kald luft, noen hvor tuten kan tas av osv. Vi har også noen hårfønere som er bedre å med ta på turer enn andre fordi de er mindre og lettere.

I tillegg til disse "hovedkategoriene" har vi også et utvalg av andre stylingverktøy, for eksempel noen multifunksjonsjern, hvor man kan bytte hodet, avhengig av om du vil lage krøller eller rette håret. Vi har også et jern som automatisk lager krøller i håret, er lett å bruke og gir de fineste krøllene.

Det er bare fantasien som setter grensen for frisyrene, vårt valg av elektronikk gjør absolutt ikke det.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus