Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅRTAP OG TYNT HÅR

Hårtap kan skyldes mange forskjellige ting, men likevel kan det være veldig vanskelig for kvinner å miste håret, da mye av kvinners identitet ligger i håret.

Hårtap hos kvinner

Det er mange grunner til at kvinner kan miste håret. For eksempel er noen av de vanligste: Stress, overstått graviditet, jernmangel, eller som en bivirkning ved medisin. I tillegg, kan hårtap hos kvinner også være arvelig. Hvis det er grunnen til håravfall, viser det seg allerede i 20-årene og blir verre etterhvert. Men i motsetning til menn vil det aldri være områder der det ikke er noe hår.

Det er ikke alltid fordi kvinner mangler mineraler og vitaminer at de mister håret sitt, men det er fortsatt noe man kan gjøre med det. Og det er akkurat det du finner på denne siden. Vi har et utvalg av sjampo mot hårtap, hårserum mot hårtap og tonic mot hårtap.

Head & Shoulders har blant annet laget en hårpleieserie som styrker håret, som forhindrer og reduserer hårtap. Produktet består av koffein og vitaminer, blant annet for å gjøre både hodebunnen og håret sunt og motstandsdyktig.

I tillegg har vi et komplett sett fra Revitalash, som er spesielt kjent for deres øyenvippeserum. Settet består av en sjampo, balsam og en spray som gir volum. Sjampoen skal brukes daglig og inneholder en unik formel som sikrer at hodebunnen holder seg sunn. Balsam skal sørge for at håret blir tykkere og kan også brukes daglig. Sprayen hjelper på teksturen og glansen, slik at håret ser og føles sunnere.

Vi har også et utvalg av Nioxin som med helt unike ingredienser, gjør håret sunt og sterkt og gir ekstra pleie for nytt hår som vokser ut. Nioxin er tilgjengelig for forskjellige typer hår og stadier, avhengig av hvor tynt håret ditt er.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus