KROPPSSÅPE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

KROPPSSÅPE

Gjør ditt bad til en ekstra luksuriøs opplevelse med en deilig kroppssåpe. Som mann er det viktig at du husker å ha god kroppshygiene, og at du får vasket kroppen helt ren og fri for smuss og svettelukt når du tar et bad eller en dusj. Sørg for at du bruker riktig kroppssåpe når du vasker deg. En god såpe til badekaret gir deg muligheten til å gjøre noe ekstra spesielt for kroppen din. Velg en kroppssåpe som gir huden din rikelig med fuktighet og pleie, men som også kan brukes til å vaske vekk smuss og døde hudceller fra kroppen din. Bruk en svamp eller en skrubbebørste for å skrubbe kroppssåpen godt inn i huden og sørg for å vaske alle de intime områdene på kroppen din.

Billig kroppssåpe for menn

Mange kroppssåper til menn inneholder nærende, forfriskende og velduftende ingredienser som er laget for å rense huden, men som også opprettholder hudens naturlige balanse. Er du typen som elsker lange, varme bad, så husk å bruke en såpe som gir kroppen din rikelig med fuktighet. Det er ingenting som tørker ut huden mer enn varmt vann, selv om det er enda så deilig! Så hvis du ikke kan motstå den avslappende følelsen av å stå dampende under dusjen og få alle musklene til å slappe helt av, så husk i det minste å kjøpe en kroppssåpe som fukter huden, så den ikke tørker helt ut etter de varme badene.
Hvis du bruker riktig kroppssåpe, så vil du kunne merke det etter hvert bad. Din hud vil bli mer myk og smidig, og mange kroppssåper vil også etterlate en deilig duft på huden, slik at du lukter godt etter en dusj eller et bad.
Hvis huden din er sensitiv, bør du selvfølgelig velge en såpe uten parfyme og parabener, eventuelt en økologisk kroppssåpe som er ekstra skånsom mot huden, og som spesielt egner seg for personer med sensitiv hud.

Velkommen til Luxplus