Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

KROPPSSÅPE

Gjør ditt bad en ekstra luksuriøs opplevelse med en deilig kroppssåpe. Som en mann er det viktig at du husker kroppshygiene og får kroppen din helt ren og fri for smuss og svett lukt ved hvert bad. Pass på at du bruker riktig kroppssåpe når du vasker deg. En god såpe til badekaret er muligheten til å gi noe ekstra spesielt for deg og kroppen din. Velg en kroppssåpe som gir huden din rikelig med fuktighet og omsorg, men som også kan brukes til å vaske smuss og døde hudceller fra kroppen din. Bruk en svamp eller en skrubbebørste for å skrubbe kroppssåpen din godt inn i huden og sørg for å vaske deg i alle de intime områdene i kroppen din.

Billig kroppssåpe for menn

Mange mannlige kroppssåper inneholder nærende, forfriskende og velduftende ingredienser designet for å rense huden, men opprettholder også hudens naturlige balanse. Er du typen som elsker lange, varme bad, så vær sikker på å bruke en såpe som gir kroppen din rikelig med fuktighet. Det er ingenting så tørkende for huden som varmt vann, selv om det er bare så deilig! Så hvis du ikke kan gå glipp av den avslappende følelsen av å stå dampende under dusjen og få alle musklene til å slappe av helt av, så husk i det minste å kjøpe en kroppssåpe som fukter huden slik at den ikke tørker helt ut i de varme badene.
Hvis du bruker riktig kroppssåpe, vil du merke det etter hvert bad. Din hud vil bli mer myk og fuktig, og mange kroppssåper vil også etterlate sin deilige duft på huden slik at du lukter godt etter bading.
Hvis huden din er delikat, bør du selvsagt velge en såpe uten parfyme og parabener, muligens en organisk kroppssåpe som er ekstra mild mot huden, og som spesielt gjelder for personer med delikat hud.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.